הפריה והשתרשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה והשתרשות
    צופי
    01/10/2014

בת 27. עברתי החזרה של 3 עוברים יפים ורירית יפה (הפריה 3, החזרה 5) ביום רביעי.., לקחתי אוביטרל ביום ההחזרה והבטא ביום שני. מאז הרגשתי חולשות ברגליים שהולכות וחוזרות, דקירות בשחלות שהולכים ובאים, כאבי בטן וכאבי בטן תחתונה לסירוגין, כאבים בחזה שהולכים ובאים... זה פעם ראשונה שזה ככה, ולצערי אני למודת ניסיון... איך יודעים אם העוברים נפלטו? והאם יש לי סיכוי להיקלט אחרי הרבה כשלונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה והשתרשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה והשתרשות - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    01/10/2014

קודם כל, סיכוייך להרות בגיל 27 בהחלט גבוהים לאור הנתונים שאת מציינת.
    אין קשר בין התחושות שאת מתארת/הכאבים ופליטת העוברים. אין לנו דרך לדעת בשלב זה האם העוברים השתרשו כך שחשוב לשמור על אופטימיות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

צ׳ופי
    02/10/2014

אחרי 4 כשלונות קשה לראות את האור, פשוט הפעם מה החזרה הכל כואב, כאבי גב, בטן, בטן תחתונה , חזה גדוד וכואב, עייפות.. אז אני ממש מפחדת. הרירית יפיופה , העוברים יפים מאוד, הזרע מעולה, אחוז ההפריות גבוה למרות שהתגובה להורמונים לגילי לא משהו, האסטדריול גבוה ויש לא מעט זקיקים אבל ביציות 7 בשאיבה ראשונה, 4 בשנייה, ובפעם 5.. אבל למרות זאת יש אחוז הפריות גבוה, אז היו לי מוקפאים מהסבב הראשון והשני... החשד הוא שכנראה מהלא מוסבר יש לי אנדומטריוזיס וזאת למרות שהצילום רחם וההיסטוסקרופיה יצא תקין. בכל אופן מתפללת שנקלטו העוברים היפים שלי, גם עשיתי פיפל.. שאלה- אני לוקחת חומצה פולית 5 מיליגרם , זה בסדר?( אני יודעת שצריך 4)??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/10/2014

בשלב זה מתקבל הרושם שאת בכיוון הנכון ,ויש לאחל להצלחה בקרוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו