מי שפיר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מי שפיר
    הילה
    03/10/2014

איך אפשר לדעת והאם יש שקיפות לגבי מספר הפלות שנגרמו ממי שפיר אצל רופא שאבחר לעשות אצלו את הבדיקה?

יש לי המטומה האם זה מפריע לביצוע דיקור מי השםיר?

כמה זמן צריך לנוח אחרי ביצוע הבדיקה והאם המנוחה מצריכה שכיבה או רק המנעות ממאמץ? וכמה זמן אחרי אפשר להתקלח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/10/2014

עלייך לבחור רופא שאת מאמינה בו וכישוריו לבצע את הבדיקה במיומנית אופטימלית,ובנסיבות אלו לפעול לפי תחושות הבטן שלך.במידה ויש לך המטומה אני הייתי נמנע בשלב זה מביצוע הבדיקה,לאחר הבדיקה נדרשת מנוחה של 48 שעות ,אין צורך בריתוק למיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר

הילה
    04/10/2014

אז מה עליי לעשות? אני כבר בת 40 אחרי הזרעה מתורם זרע שאני לא יודעת מה הרקע שלו מבחינת מחלות ועכשו ההמטומה מפריעה לדיקור. האם בדיקת ווריפי תעזור במצב זה אני בלחץ אני כבר בשבוע 14 לא נמליחה לישון מרוב לחץ הרופא שבחרתי עושה מי שפיר בשבוע 17

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/10/2014

יש לקוות שההמטומה תחלוף עד למועד הדיקור,בדיקת הדם אינה תחליף לבדיקת מי שפיר,לכל היותר עוד בדיקת עזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו