קרישיות יתר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קרישיות יתר
    אני
    05/10/2014

עשיתי בדיקת דם של קרישיות יתר לפני הריון יש תוצאות חלקיות בינתיים PTT, INR תקינים. לא תקינים הם cardiolipin igm 8 (נורמה 7) ו 9 beta glycoprotein igm (נורמה 5) ה IGG ב 2 הבדיקות האלה תקינות. לא יודעת עוד איזה בדיקות נעשו אבל כרגע רשום שהבדיקות הם חלקיות. תור לרופא בגלל החגים כנראה רק עוד איזה 3 שבועות.
    לפי הרגשתי כרגע אני בהריון ספונטני (מוקדם מדי לביצוע בדיקת שתן אבל הרגשה גם לפי החזה כמו העייפות). הריונות קודמים נפלו בשבוע 6-8. האם יש משהו שאני צריכה לעשות בינתיים (לוקחת כרגע רק חומצה פולית 400). האם יהיה צורך לחזור על בדיקות הדם (וכדאי כבר לקבוע תור - התורים ארוכים) האם ישנם בדיקות נוספות שכדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישיות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישיות יתר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/10/2014

בראש ובראשונה בצעי בדיקת ביטה ואם התשובה חיובית תקחי תמיכה הורמונלית,חומצה פולית,ובינתיים קרטיה עד לבירור התוצאות ובהתאם לפי הצורך חקבל טיפול בקליקסן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו