אורפלזמה פרבום דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אורפלזמה פרבום דחוף
    דנה
    05/10/2014

אני בשבוע 13 נמצא אצלי חיידק אורפלזמה פרבום בשתן בבדיקת PCR האם נדרש טיפול והאם זה מסכן את ההיריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורפלזמה פרבום דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורפלזמה פרבום דחוף - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/10/2014

חידק זה מצוי בשפכה ויכול להיות גורם מסייע להתפרצות דלקת בדרכי הדתן,יתכן והחידק עלול לעורר לידה מוקדמת אם הוא מצוי באברי המין,המלצתי היא לתת טיפול המתאים להריון-יש להיוועץ ברופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורפלזמה פרבום

א
    05/10/2014

סבלתי מהחיידק בעבר וקיבלתי דוקסילין איזו אנטיביוטיקה מתאימה בהיריון? אני לחוצה עוד שבוע יש לי סקירת מערכות ועוד שלושה שבועות מי שפיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורפלזמה פרבום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/10/2014

אריטרומיצין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורפלזמה פרבום

דנה
    06/10/2014

רופא מעקב היריון שלי לא הסכים לתת לי אנטיביוטיקה לחיידק בטענה שלא מטפלים בו בהיריון. ביקשתי מרופא המשפחה וגם הוא לא הסכים כי רופא הנשים לא הסכים. מה לעשות אני לחוצה מה מידת הנזק שיגרם לעובר ולהיריון בלי האנטיביוטיקה ואיך אשכנע את רופא הנשים לטפל בי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו