אודה לתשובה כנה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובה כנה
    אורחת
    06/10/2014

שלום לרופאים הנכבדים, תודה לכם.

יש לי תינוקת בת שנה שהושגה בivf ראשון ומוצלח. לפני שלושה חודשים חזרתי לטיפולים ומאז שני סבבים נכשלו. מעבר לכאב הלב הנוראי שאני חווה אני תוהה לגבי משהו ואודה לתשובתכם הכנה לגביו.
    בשלושה ivf הושגו 33 עוברים. 14, 12, 7. מתוכם הוחזרו 6. 2 בכל סבב. תמיד הוחזרו עוברים טובים יחסית ללא שברים 8,8 6,6 6,4 מתוך 27 העוברים הנותרים אף עובר מעולם לא הוקפא. זו כבר פעם שלישית שאין לי עוברים מוקפאים. האם זה הגיוני ש27 עוברים לא מספיק טובים להקפאה?? האם עליי להסיק שכל העוברים שלי לא טובים והעובר שכן נקלט וממנו יש לי תינוקת מהממת הוא עובר אחד ל... ששרד כנגד כל הסיכויים?

זה ממש מתסכל. כבר פעמיים הייתי בהריון (פעם אחת עברתי לצערי הפלה מהזרעה) ולכן אני מאמינה שיש לי את היכולת להרות.. אז אני מסיקה מזה שהעוברים שלי גרועים וזה לא מובן כי הזרע נחשב למצויין ולא ידוע לי על בעיה בביציות.
    סליחה על האורך הלוואי שאקבל ממכם תשובה הגיונית

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לתשובה כנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובה כנה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/10/2014

לפי הסיפור שלך את צריכה להרות אך בטיפולי הפריה וכן בנסיון להשיג הריון ספונטני זה עניין של אחוזים.
    לפעמים ההצלחה היא במחזור רביעי או חמישי.
    לגבי שאר השאלות הרי שיש לעבור על התיק ולראות את התוצאות ומה נכתב במעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו