צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    רותם
    10/10/2014

שלום רב,

לפני מעל ל- 10 שנים עברתי כריתת שחלה לצורך שימור פוריות (לפני טיפולי כימוטרפיה). הפרוצדורה התבצעה בלפרסקופיה.

כיום, אני בתהליכים של נסיום להרות, על בסיס תמיכה הורמונאלית, מעקב ביוץ ותזמון יחסים עם בן זוגי.

שאלתי היא - האם הפרוצדורה שעברתי בעבר עלולה לגרום להידבקויות (חסימת חצוצרות), אשר עשויות להשפיע על הסיכוי שלי להרות באופן טבעי?
    אני לא ששה לעשות צילום רחם, כי הבנתי שזו בדיקה כואבת ולא מאוד מדוייקת, ובוודאי יש גם לה השלכות. אך האם לדעתכם הדבר הכרחי במקרה שלי?

אשמח לשמוע את דעתכם וחמלצתכם..

בברכה,

רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/10/2014

ניתן לשקול טיפול שמרני למשך 2-3 מחזורי טיפול ולהנות מהספק,אולם בהעדר הצלחה לטעמי יש לבצע את צילום רחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

רותם
    10/10/2014

במה כרוך צילום רחם?

האם מדובר בצילום רנטגן רגיל או בבדיקה פולשנית יותר?

ומה הסיכוי להידבקויות לאחר טיפול לפרוסקופי לכריתת שחלה, כפי שעברתי בעברי?

אודה מראש על תשובתך,

רותם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/10/2014

צילום רחם רגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחדדת את שאלתי

רותם
    11/10/2014

אודה לתשובתך:
    מה הסיכוי להידבקויות של החצוצרה לאחר טיפול לפרוסקופי לכריתת שחלה, כפי שעברתי בעברי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחדדת את שאלתי - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    11/10/2014

כל פעולה ניתוחית בחלל הבטן מעלה באופן זה או אחר את הסיכון להיווצרות הידבקויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו