דנה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דנה
    דיקור מי שפיר
    10/10/2014

אני בחרדה איומה עתידה לבצע בדיקת מי שפיר בגלל גיל בנובמבר. תוך כמה זמן מיום הבדיקה ניתן לדעת שחלפה הסכנה לעובר ולהפלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    11/10/2014

במרבית המקרים באם מתרחשים סיבוכים, הם שכיחים יותר בתוך שבועיים מהדיקור. חשוב לדעת כי כיום ניתן לבצע בדיקת NIPT בדיקת דנא עוברי בדם האם, המזהה לפי היצרנים 85% מהבעיות הכרומוזומליות. היא בודקת חמישה כרומוזומים: 13,18,21,Y'X.
    רצוי להתייעצץ גם עם הרופא של/גנטיקאי לוודא כי היא מומלצת במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם

דנה
    11/10/2014

קראתי על בדיקת הדם אבל לאחר ייעוץ פרטי והיות ומדובר בתורם זרע נראה לי שלא כדאי אין לי בעיות גנטיות השקיפות יצאה 1:500 לתסמונת דאון אבל בדיקת הדם לא בודקת מעבר ל- 5 תסמונות וגם באחוזים לא גדולים של הצלחה. קראתי שאם עושים דיקור אצל רופא מנוסה לא צריכה להיות בעיה אשמח לחוות דעת שלכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/10/2014

באופן כללי ניתן לומר שההנחות שלך קרובות למציאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו