מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בבטן ובאגןאני12/10/2014
מאז שהפסקתי לקחת גלולות- מתחילת הטיפולים, לפני חצי שנה, החלו להופיע לי בזמן המחזור וגם קצת לפני וקצת אחרי כאבים חדים באזור הבטן התחתונה ובאגן. לא מדובר בהתכווצויות הרגילות של המחזור, אלא במאין תחושת שריפה/דקירות, ולחץ בכל אזור האגן, בנוסף יש תחושה של צורך ללכת לשירותים.
הכאבים מתחזקים כל מחזור שעובר ובמחזור האחרון היו כמעט בלתי נסבלים, ואפילו מנעו ממני ללכת לעבודה. לא יודעת אם יש קשר אבל זה היה מחזור ה IVF הראשון שלי, אחרי הריון כימי.
החודש אני עושה סבב מוקפאים על בסיס הורמונים והתחלתי לקחת אסטרופם לפני כשבוע, כיומיים אחרי תחילת האסטרופם החלו שוב הכאבים אבל בעוצמה נמוכה יותר, לא מפריע לפעילות היומיומית אבל בהחלט מציק.
מה זה יכול להיות? יש לי תור לרופא הפוריות רק בעוד שלושה שבועות, בבדיקות במיון/מוקד/רופא נשים נראה שהכל תקין ושלחו אותי הביתה עם משכחי כאבים, מה שלא נראה לי כפתרון הגיוני. האם יש קשר לטיפולים ולהורמונים שאני לוקחת?
אודה לכם על כל תובנה או רעיון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בבטן ובאגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/10/2014ישנם סיבות רבות לכאבים באגן בזמן המחזור ,ובעקבות נטילת הורמונים,אחת הסיבות המרכזיות הינה אנדומטריוזיס-העדר ממצאים אגניים אינה שוללת מציאותה של אנדומטריוזיס אגנית שאין לה עדיים ביטוי אולטרסוני-לצורך אחבחנה יש לבצע בדיקת דם ל-CA-125 ,ולפרוספקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
אני12/10/2014האם האנדומטריוזיס יכול להיות הגורם להריון הכימי או לאי קליטת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/10/2014האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים במקרה כזה?
אני13/10/2014יש לזה טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים במקרה כזה? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר13/10/2014בוודאי, יש טיפולים רבים לאנדומטריוזיס. עם זאת, לעיתים מדובר בהתבטאות קלה של אנדומטריוזיס ולא תמיד יש צורך לטפל למטרות פוריות - חלק מהנשים עם אנדומטריוזיס יהרו ספונטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)