מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר ביוץהילה15/10/2014
שלום,
מזה כחצי שנה שאיני נוטלת גלולות אבל רק בחודשיים האחרונים אני מנסה להכנס להריון. בחצי השנה האחרונה שמתי לב שישנם חודשים שיש לי כאבי ביוץ וישנם שלא. אני מקבלת מחזור כל 28-32 יום. לאור התחושות הללו ויחד עם העובדה שלפני חמש שנים נאמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות בבדיקת אולטרסאונד ואגינלי, התחלתי לבדוק ביוץ עם מקלונים לבדיקה עצמית ואכן מצאתי קורלציה בין כאבי הבטן/ היעדר של כאבי הבטן ובין קיום ביוץ לפחות לפי הבדיקה הביתית. יוצא שיש ביוץ רק אחת לכמה חודשים.
לצערי רופא הנשים שלי לא מסכים לתת לי בדיקות כי לא עברה שנה של ניסיונות להכנס להיריון. רציתי לדעת אילו בדיקות אני יכולה לעשות ואם אפשר לעקוף את העניין הזה של לחכות עכשיו שנה כשאני יודעת בוודאות שיש לי בעיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/10/2014הילה שלום רב,
על מנת להגדיר שלחות פוליציסטיות דרושים 2 מתוך 3 קריטריונים:
1. וסתות לא סדירות.
2. עליה בהורמונים הזכריים או קליניקה של פעילות יתר של הורמונים זכריים כמו שיעור יתר.
3. שחלות במראה פוליציסטי באולטראסאונד.
בדיקות הביוץ אינן תמיד מדוייקות. נכון כי אי פריון מוגדר על פי שנה של נסיונות להרות ללא הצלחה, אך לאור מה שאת מתארת יש מקום לשקול מעקב הכולל פרופיל הורמונלי וסונר זקיקים+בדיקות דם לאיתור הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)