ציפ גנטי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציפ גנטי
    שיר
    16/10/2014

האם יש הבדלים בין המיפים הגנטים שעושים בבתי החולים בארץ? איזה סוג בודק גם תסמונת BECKWITH WITHEMANN ובאיזה בתי חולים בארץ עושים ציפ גנטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפ גנטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפ גנטי - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    16/10/2014

ציפים גנטיים נעשים בבתי חולים רבים בארץ. מציעה לך לפנות ספציפית למכון הגנטי של בית החולים בו את מעוניינת לבצע את דיקור מי השפיר ולקבל מהם את האינפורמציה המדוייקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפ גנטי

שיר
    16/10/2014

אני פונה אליכם בשאלה כי אני לא יודעת באיזה בית חולים לבחור במצב שלי עם הממצא של האמפלוצלה אני מעוניינת לעבור את הציפ הגנטי הכי טוב במקרה הכי גרוע אלון בבית מלון אחרי בדיקת מי השפיר מנסיונכם איפה יש את הניסיון הטוב ביותר לשלול תסמונות כי לפי הכתוב באינטרנט יש מספר סוגים של ציפים גנטיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפ גנטי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/10/2014

המכון הגנטי בבית חולים בילינסון הוא מהמתקדמים בארץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו