וסת חלשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וסת חלשה
    אורית
    16/10/2014

שלום.אני חווה בשנתיים האחרונה וסת שאורכת לכל היותר יומיים עם ממש מעט הפרשה ביום השלישי לעומת ווסת של חמישה ימים שכאבה מאוד והיתה שופעת.בין לבין היתה לי לידה אחת טבעית שלאחריה הוסת הלכה ונחלשה.מה זה יכול להצביע בהעידר בעיות אחרות המפריעות להיקלט ובכל זאת קושי מעל שנה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וסת חלשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת חלשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/10/2014

השינוי במאפייני מחזור הוסת יכלים לנבוע משינוי בתגובה ההורמונלית המחזורית או בגלל הפרעה ברירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

אורית
    16/10/2014

האם אפשרויות אלו שציינת יכולות להיות מקור ההפרעה לקליטת הריון? כחלק ממעקב זקיקים תמיד נאמר לי שעובי הרירית בסדר.האם לכך התכוונת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/10/2014

הקשר בין השינוי במאפייני הוסת ואי כניסתך להריון בהחלט אפשרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו