מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התחלת טיפוח עם גונאל 75Vika19/10/2014
שחום
בעברי הריון ראשון תקין בהזרעה על ביות טבעי
הגיון שני - שוב הזרעה על בסיס ביוץ טבעי אבל בריון לא התפתח ועשו לי גרידה בשבוע 8. מאז כבר שנה מנסים הזרעות ללא תרות בלי המלחה.
צילום רים תקין, בדיקות הורמונליות תקינות וגם בדיקת הטרוסקופיה תקינה.
רופא שלי החליט על התחלת זריקות גונאל במינון 75
קבלתי מחזור ביום חמישי ה16/10
אמורה להתחיל ממחר בערב כל יום להזריק והוא אמר לי לבוא לביקורת ביום ראשון הבא. (עולל בדיקת דם).
אני פוחדת מגירוי יצר אז דרשתי אולטרסאונד ובדיקת דם גם ביום חמישי הקרוב.
האם המינון לא גבוה מאחר ויש לי כל חודש ביוץ טבעי?
התזמון נכון לפי הנתונים שרשמתי?
האם עליי לבדוק עוד משהו? הרופא שלי לא נמצא מיום רביעי עד יום ראשון הבא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין אני בת 35.8
Vika19/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי לציין אני בת 35.8 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2014מתקבל הרושם שאת מטופלת מצוין והחשש שלך מגירוי יתר בשלב זה מיותר,חזקה על הרופא שלך שהור ינטר את הטיפול ההורמונלי בהתאם לתגובה האינדיוידואלית שלך,עלייך לסמוך על הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ויש לי שאלה נוספת חשובה
Vika21/10/2014כפי שציינתי הגיון שני נקלט בפעם בבניין הזרעה ראשון על ביוץ טבעי אך לא התפתח ואני חוששת שזה משום שבדיוק בשבועות הראשונים של הריון עשיתי חיסון לשפעת
השנה אני גם רוצה לעשות
האם אפשר לעשות בזמן שאני עושה זריקות? ולפני הזרעה? בכל מקרה אני בשום אופן לא מוכנה לקחת סיכון שזה יפגע שוב בסיכויי הריון או תקינותו ואם יש סיכוי הכי מזערי שיכול לפגוע אני אוותר על החיסון הזה בלב שלם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ויש לי שאלה נוספת חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2014אין כל בעיה לבצע את חיסון השפעת בכל מועד ,אין לכך כל קשר להפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם והאולטרסאונד עזרה
Vika23/10/2014שלום
המחזור שלי ב 16.10
מזריקה גונאל מיום שני
בדיקת דם היום בבוקר: אסטרדיול - 916, פרוגסטרון קטן מ 2
בדיקת אולטרסאונד נעלב בשחלה ימנית זקיק 17x18
רירית רים 7 מ״מ
שחלהשמאלית עם זריקות זעירים
דוגלת ללא נוזל חופשי
מי שישה לי אולטרסאונד אמר כניראה שהביוץ קרוב מאוד. בטוח הופל על סופ״ש
היום רופא מטפל שלי בחופש
מה עושים? האם לפי נתונים אכן הביוץ היום או מחר או גג בשבת ופספסתי הזרעות?
אני מזריקה וממש בדכאון ממחשבה שהכל היה חינם
אשמח לעזרה, יעוץ או הכוונה מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה לחוצה שאצטרך לחפש רופא
Vika23/10/2014בסופ״ש - ביום שישי ואין לי מושג מה הנהל בכללית
יצרו קשר עם הרופא שלי שאמר להזריק אוביטרל ביום שישי בבוקר. הערב להזריק בפעם האחרונה את גונאל אף וביום ראשון הזרעה
ניראה לי קצת פספוס של ביוץ
ממש מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח למענה לחוצה שאצטרך לחפש רופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2014לא תהיה כל בעיה אם תפעלי לפי הנחיות הרופא המופל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)