האם יכול להזיק??

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יכול להזיק??
    שואלת
    20/10/2014

אני מיועדת להחזרת עוברים מוקפאים באמצע נובמבר.
    ההחזרה של הטריים נכשלה. הרופא שלי בעד לעשות בשבוע הבא היסטוסקופיה (שלא עשיתי מעולם), לוודא שהרחם תקין. (ילדתי מהפריה לפני שנתיים וחצי).
    האם החדירה לרחם עלולה לפגוע או להפריע להחזרה הסמוכה?? האם עדיף להימנע מחדירה לאיזור בשלב שכזה, ולנסות פעם נוספת לפני הבדיקה??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יכול להזיק??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להזיק?? - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    21/10/2014

הסטרוסקופיה היא פעולה חשובה להערכה של חלל הרחם ומקובלת לאחר כשלון של החזרות עוברים. מקובל להמתין לחודש הבא עם החזרת העוברים ולא לבצע את הפעולות באותו מחזור טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

שואלת
    21/10/2014

מה הכוונה באותו מחזור טיפול??
    כרגע אני בין טיפולים, טרם התחלתי את נטילת התרופות.. ההיסטוסקופיה מיועדת ליום שני הבא, והטיפול התרופתי מיועד להתחיל (אם הכל יראה בסדר) כ- 5 ימים לאחר מכן... בעייתי???
    אני קצת חוששת ולא רוצה ל"בזבז" עובר ולעבור טיפול שאין לו סיכוי..
    מצד שני מאוד לא רוצה לדחות את הדברים!!! )-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/10/2014

יש לבצע את ההיסטרוסקופיה במחזור שמקדים את הטיפול הייעודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו