מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עדיף??מיקי20/10/2014
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים בשבוע הבא.
מתלבטת ואשמח לכל חוות דעת או הארה בעניין:
האם עדיף להחזיר עובר אחד באיכות מצויינת (8 תאים) או 2 כאלה...
סה״כ יש 4 באיכות זו.
מאוד רוצה להרות ותוהה מה טוב יותר עבורי - אחד בכל ניסיון או לנסות שניים יחד?? (מעבר לסיכון להיריון תאומים.. האם ההשרשה תלויה יותר במצב הרחם או בעובר עצמו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עדיף?? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר21/10/2014חסרים נתונים לגבי הגיל שלך, הסטוריה הרפואית והמיילדותית ומספר מחזור הטיפול.
חשוב יהיה גם לדעת איך העובר שרד לאחר ההפשרה. אני סבורה כי הרופא המטפל יוכל שלך לתת לך ייעוץ מקיף היות והוא מכיר אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת פרטים
שואלת21/10/2014אני בת 30 וזה יהיה מחזור הטיפול ה-2 . (הראשון נכשל עם 2 עוברים טריים).
ילדתי לפני שנתיים וחצי ילד בניתוח קיסרי (נקלט בניסיון 2).
בעברי חולת לוקמיה, לאחר השתלה.
הרופא שלי ממליץ אחד באמתלה שאם הגוף יקלוט הריון הוא יקלוט בין אם יוחזרו אחד או שניים. ואם הגוף לא בשל חבל להשתמש ב-2 עוברים..
אני מרגישה ש-2 מעלים את הסיכוי לקליטה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עדיף?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2014השיקול למספר העוברים המוחזרים לוקח בחשבון את גילך,מספר הטיפולים שעברת ,ואיכות העוברים שהתקבלו,אם הינך בת פחות מ-30 בניסיון ראשון הייתי ממליץ על החזרת עובר אחד כדי להימנע מהיריון רב עוברי,במקרה הנדון ניתן לשקול החזרת שני עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)