לפני IVF חדש

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני IVF חדש
    שרון
    21/10/2014

שלום
    נא תשובות לכל השאלות. תודה.

אתמול עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית להוצאת שאריון הריון אחרי ציטוק -עובר בן 10 שבועות.
    הרופא שניתח נסע בינתיים לחו"ל. לא הספקתי לשאול אותו לגבי גלולות פרוגילוטון.הרופא לא אמר לי לקחת פרוגילוטון - אולי עקב הלחץ בגלל הנסיעה שלו.

1. האם חיוני לקחת גלולות פרוגילוטון לבנית הרירית או שזה לא הכרחי וגם ככה הגוף לאט לאט מתאושש מעצמו? (אני יכולה בינתיים לבקש מרשם לתרופה מרופא אחר).

2. אני מתכוונת במחזור הבא - עוד 20 יום - להתחיל טיפול IVF חדש -פרוטוקול ארוך- (דיכוי דקפפטיל מתחיל מחמישה ימים מלפני המחזור- כלומר עוד 15יום). במידה ואקח פרוגליטון איך זה יסתדר עם הדקפפטיל?

3. האם עם פרוטוקול ארוך שרק מתחיל עוד 15 יום (עם הדקפפטיל) אפשר להתחיל IVF חדש? - כלומר הגוף מתאושש עד אז מהניתוח? אני בלחץ עקב הגיל שלי.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני IVF חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני IVF חדש - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    22/10/2014

הוצאת שאריות הריון לאחר ציטוטק בהסטרוסקופיה אינן מחייבות מתן פרוגילוטון. הגוף בדרך כלל מתאושש בעצמו והרירית נבנית מחדש.
    בתלות בממצאים של ההסטרוסקופיה הניתוחית, גודל שארית ההריון, ממליצים אם כדרי להתחיל מיד טיפול IVF או להמתין חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו