מיואשת !!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת !!!
    שירוש
    26/10/2014

שלום רב,
    התחלתי סבב של זריקות עם פיוריגון , כיוון שפעם קודמת היה לי ריבוי זקיקים הרופא הקטינה לי את המינון ל-100 במקום ל-125 כמו פעם קודמת, לא התפתח טוב בגלל המינון הנמוך הפסקתי את הזריקות,
    התחלתי סבב נוסף של זריקות עם מינון של 125, לאחר 10 ימים של זריקות האולטרסאונד הראה רק 3 זקיקים בלבד והרופא שוב הפסיקה את הטיפול וביקשה שנמתין חודש , מדוע לא מתפתחים זקיקים מה יכולה להיות הבעיה , הרי אצלי הכל תקין??? אודה לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת !!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/10/2014

הרופאה שלך צריכה להתאים לך את המינון הרפואי בהתאם לרקע הרפואי שלך,הרזרבה השחלתית שלך,גילך,טיפולים קודמים-הסיבה לכשלון בהשריית תגובה הולמת לא ברור-עלייך לשקול חוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת!!

שירוש
    26/10/2014

יכול להיות שמשהו לא תקין אצלי ??? שאני מייצרת פחות ביציות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת!! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/10/2014

כל האפשוריות אמורות להבדק ולהישקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו