מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה כללית בקשר להזרעההילה27/10/2014
שלום, שאלה כללית בבקשה,
אני עושה הזרעות בנסיון להיכנס להריון. בשלב זה ללא הורמונים.
בשתי ההזרעות האחרונות היו לי כאבים והתכווצויות קשות אחרי ההזרעה (למשך שבוע אחרי ההזרעה). לא היה לי חום, אבל היתה הרבה אי נוחות וכאבים.
השאלה שלי היא:
האם את הזרע המושבח, ניתן תאורטית להזריק פשוט אל תוך הנרתיק ולא היישר לרחם?
כדי להימנע מתגובה של הרחם לנוזל? ועדיין בגלל שהזרע מושבח, אז להשיג יתרון מהבחינה הזו?
תודה רבה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית בקשר להזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/10/2014ניתן להחדיר את הזרע לנרתיק במקום לרחם. עם זאת, חשוב לדעת מדוע את מבצעת הזרעות. הזרקת הזרע לנרתיק יעילה בנשים שלא נחשפו לזרע (לדוגמא מבצעות הזרעות עם תרומת זרע) אך הרבה פחות במקרים של אי פריון לא מוסר או בעיית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובתך לשאלה על ההזרעה
הילה28/10/2014תודה ד"ר מכטינגר,
אחרי שהזרע מושבח והתנועתיות והריכוז משתפרים אז בעצם בעיית הזרע נפתרת. לא?
אז גם במקרה של מישהי שיש לה בן זוג (כמוני) זה אפשרי להזריק לנרתיק...?
כי נראה לי שהתגובה שלי להזרעות ברחם, ההתכווצויות והכל, רק עושות נזק. :-(
ממש כאבים והתכווצויות כמו של מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובתך לשאלה על ההזרעה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/10/2014באופן כללי, אם הזרע תקין אין יתרון על החדרה שלו לנרתיק לעומת קיום יחסים. מקרים של רגישות לנוזל הזרע קיימים אך נדירים. היות ומדובר בפעולה פשוטה ואף פחות חודרנית מהזרעה תוך רחמית, ניתן בהחלט לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)