פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון
    אחת
    28/10/2014

היי
    אניא שמח לדעת כמה פרוגסטרון במינימום צריך להיות בשבועיים שבין הביוץ לבדיקת בטא?

בגלל שיש לי הכתמות 3-4 ימים לפני הוסת התחלנו לבדוק פרוגסטרון ובפעם הקודמת יצא לי 27 ביום השביעי לוסת.ל ביום של הבטא זה הגיע ל42 אבל סבלתי מתופעות לוואי קשות של האנדומטרין.

רציתי לדעת באיזה טווח זה תקין ובאיזה לא.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/10/2014

הטווח הוא בין 20-40ng

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - ואם יש לי

אחת
    28/10/2014

כתמים לפני הוסת במשך כמה ימים, זה אומר שאני צריכה בכל זאת תמיכה גם אם הערכים עומדים על 20-30 בשבוע שלאחר הביוץ?

ושאלה חשובה - אני מעדיפה לבצע בדיקת פרוגסטרון כל שלושה ימים ואם היא מגיעה ל-20 לקחת תמיכה מאשר לקחת תמיכה. השאלה אם בריא לרחם/לעובר /לתהליך לקחת פרוגסטרון בכל יום שהוא עד הבטא או שחייבים כבר מההתחלה לאחר היבוץ או ההשתרשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - ואם יש לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/10/2014

לא יכול להזיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו