מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכת אנדומטריןרונית28/10/2014
שלום רב,
התחלתי לקחת נרות אנדומטרין ביום הביוץ, אני אמורה לקחת אותן במשך 15 ימים.
3 שעות אחרי החדרת האנדומטרין בפעם הראשונה- שהיה ביום הביוץ,
קיימתי יחסים, האם זה יכול להקטין את קליטת ההריון,מאחר ומונע את חדירת הזרע בצורה טובה- בגלל סמיכות הנר
האם יש לקחת את את האנדומטרין לאחר קיים יחסים?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת אנדומטרין - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/10/2014אנדומטרין יש ליטול פעמיים ביום בדרך כלל או שלוש פעמים לפי החלטת הרופא. הסיכוי להרות הוא לפני הביוץ וביום הביוץ. האם את בטיפול החזרת עוברים מוקפאים? במחזורים טבעיים, לא בהפריה נהוג להתחיל את תכשירי הפרוגסטרון מעט מאוחר יותר, לאפשר סינכרוניזציה של רירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונה29/10/2014אני במחזורים טבעיים ונוטלת פעמיים ביום (בוקר וערב),
אז לפי דברייך אני מבינה שזה לא טוב שקיימנו יחסים אחרי נטילת האנדומטרין, נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/10/2014במחזור טבעי כדאי להתחיל את התמיכה יום או יומיים לאחר הביוץ לאפשר סנכרוניזציה של רירית הרחם עם מועד ההשרשה של העובר. עם זאת, חשוב לשמור על אופטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מכטינגר
אחת30/10/2014בקשר לאנדומטרין.
אני החודש בנסיון טבעי, יחסים מתוזמנים. ביום ראשון אהיה שבעה ימים לאחר הביוץ ואבצע בדיקת פרוגסטרון.
כתבת שבמחזור טבעי נהוג לתת אנדומטרין יום יומיים לאח ר הביוץ כדי לבצע סינכרוזיציה עם הרחם...
אני לקחתי רק פעם אחת כשביום השביעי לביוץ (חודש שעבר) היה לי פרוגסטרון 27.
האם זה מזיק להתחיל לקחת מאוחר יותר מהיום שציינת - כשהרמה בסדר במילא?
חייבת לציין שסבלתי מאוד מהאנדומטרין, בחילות קשות, סחרחורות וכו' ואני מנסה להימנע.
האם אפש רלבצע בדיקת פרוגסטרון פעם בשבוע ואם ז היור דמתחת לערך מסויים רק אז לקחת? ואם כן מתחת לאיזה ערך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לדר מכטינגר, השאלה הנל, תודה
אחת31/10/2014לגבי הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לדר מכטינגר, השאלה הנל, תודה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר31/10/2014באופן טבעי הפרוגסטרון עולה לאחר הביוץ, בשלב הלוטאלי של מחזור הוסת. היות ואנחנו מנסים לחקות את הטבע ככל שניתן, רצוי ליטול פרוגסטרון חיצוני (כדורים/נרות) לאחר מועד הביוץ, בעיקר כשמדובר במחזור טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר - אם הפרוגסטרון הוא מעל 20
אחת01/11/2014ביום העשירי לביוץ ואבצע מעקב כל 3 ימים - עדיף לא לקחת אנדומטרין כדי לא לשבש את המהלך הטבעי ברחם?
ואם יש לי הכתמות לפני המחזור במשך 3 ימים כדאי אז לקחת אנדומרטרין?
אני מבינה שהכי כדאי לפי מה שאמרת לקחת סמוך לביוץ אבל סמוך לביוץ י שלי 30 פלוס.
מצד שני לקראת הבטא יש לי הכתמות חומות כמה ימים ואז וסת שמקדימה קצת - כלומר בכל זא יש ירידה בפרוגסטרון שאולי פוגעת בהשרשה?
אשמח לסדר בדברים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר - אם הפרוגסטרון הוא מעל 20 - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/11/2014כדאי לבצע בדיקת פרוגסטרון שבוע לאחר הביוץ ולהחליט לפי הרמות. בכל מקרה, תמיכת פרוגסטרון כדאי להתחיל יומיים לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)