כאבים בשבוע 6

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים בשבוע 6
    אירה
    29/10/2014

שלום, בת 24 נמצאת בשבוע 6 להריון. בטא מיום ראשון 3600 ונצפה שק הריון (הרופא אמר שאין צורך לחזור על הבטא מאחר ויש שק). מזה כשבועיים אני סבולת מכאבים חזקים מאוד בבטן תחתונה, מן התכווציות כל 3-4 שעות בערך ונאלצת ליטול משככי כאבים אחרת אין ביכולתי לתפקד. אכן נראתה ציסטה פשוטה על השחלה בגודל 40X50 אך הכאבים הם יותר ברחם.
    אולטרסאונד לדופק נקבע לי לעוד שבוע בדיוק.
    ממה נובעים הכאבים? האם הם מסוכנים ומה מומלץ לעשות? האם באמת אין צורך בשום מעב או טיפול עד אז הפרוגסטרון בבדיקה של יום ראשון 70 וקיבלתי תמיכה של נרות.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשבוע 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשבוע 6 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/10/2014

פרט לנטילת תכשיר נגד כאבים מפעם לפעם,וביקורת רפואית נראה שאין מקום להתערבות נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות שלא נצפה חלמון או קוטב עוברי

אירה
    29/10/2014

פרופ' תודה על המענה.

בUS ציינו כי למרות שלפי הוסת אני ב6+1 נראה מתאים לשבוע 5+4. אך לא נצפה חלמון וקוטב עוברי. גודל השק 5X5X5. באותו היום בטא 3600. האם אין סיבה לדאגה? האם באולטרסאונד בעוד שבוע ימים יוכלו לראות דופק? כמו כן הרופא אישר לי ליטול 2 נקסין ביום, האם זה מותר בהריון?

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות שלא נצפה חלמון או קוטב עוברי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/10/2014

אם אכן מועד כניסתך להיריון היה מאוחר יותר הרי שהביקורת
    בעוד שבוע תדגים שק חלמון,קוטב עוברי,ודופק עוברי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו