שאלה בקשר להשתרשות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להשתרשות
    חסוי
    30/10/2014

אני חמישה ימים אחרי החזרה והבנתי שזה הזמן פחות או יותר שאמורה להיות השתרשות . כבר שלושה ימים שיש לי כאבי בטן בכל הבטן כל הזמן לא בתחתונה ומעט כאבי גב.אם באמת יש השתרשות וההחזרה כן הצליחה אז הכאבי בטן לא אמורים להעלם? או שאם הכאבים ממשיכים כל הזמן זה מעיד על זה שזה מחזור ולא הריון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר להשתרשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר להשתרשות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    30/10/2014

אין קשר בן השתרשות לכאבים.
    הכאבים הם תוצאה של טיפולי ההפריה.
    הכאבים לא יפגעו בסיכויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    30/10/2014

אז הכאבים האלה לא מרמזים על זה שהמחזור בדרך והכאבים שיש לי זה מהטיפול? האם אחרי טיפול יש כאבי בטן וגב כל הזמן? תמיד אחרי שאיבה והחזרה יש לי את זה אני לא מבינה למה.ובגלל זה ישר שוללת שיש סיכוי להריון. אז האם הכאבים האלה תקינים? תודה על הכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם מישהו יענה לי..

חסוי
    31/10/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם מישהו יענה לי.. - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    31/10/2014

הכאבים יכולים להיות משניים לגירוי ההורמונלי שקיבלת ולשחלות המוגדלות. אין להם קשר לסיכויי ההשרשה. עם זאת, חשוב מאוד שתיבדקי לשלילת גירוי יתר של השחלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו