התיעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    מעיין
    31/10/2014

מיום שבת שעברה לקלתי זריקות מנופור
    יש לנו הזרעה מחר בערב אוביטרל לקחתי היום בבוקר, אתמול היו זקיקים של 20,19 ו-17 אתמול בלילה תיכננו לקיים יחסים אבל התפקשש לנו וצא היה בפנים
    הפיטמות שורפות לי ויש מלא הפרשות פוריות אני חושבת לקיים יחסים גם היום בגלל שאתמול לא היה בפנים ומחר ההזרעה
    עד כמה זה יכול להשפיע על סיכויי ההזרעה או על כמות הזרע בהשבחה? לא ידוע על בעיית זרע....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/10/2014

תדחי את היחסים למחר ומחרתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שבגלל ששורפות לי

מעיין
    31/10/2014

הפיטמות ובגלל שיש כל כך המון הפרשות אני מפחדת שהביוץ היום
    למרות שלקחתי את האוביטרל בבוקר אני מפחדת שהביוץ כבר החל או ממש קרוב
    אם נקיים גם היום למרות שהייתה שפיכה אתמול אך לא בנרתיק זה יוריד משמעותית את הזרע להשבחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שבגלל ששורפות לי - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    31/10/2014

הזרע מחזיק מעמד בנרתיק כ-72 שעות. במרבית המקרים, הביוץ יתרחש כ-36 שעות לאחר נטילת האוביטרל. בדרך כלל אנחנו ממליצים להמנע מקיום יחסים יום טרם ההזרעה כדי לאפשר קבלת זרע אופטימלי בעת ההזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו