תגובה לפרוטוקול קצר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תגובה לפרוטוקול קצר
    דנית
    31/10/2014

בעברי 3 שאיבות מפרוטוקול ארוך אשר הניבו לי ילדה באחד מהמוקפאים. בכל סבב שאבו כעשר ביציות.
    מנסה להיכנס להיריון שני. לאחר שני סבבים של טיפול שהובילו לשני הריונות שנפלו טבעי, ובשל נטיה לגירוי יתר, הוחלט הפעם על פרוטוקול קצר. ביום השני למחזור היה לי בכל שחלה זקיק של 10 ועוד קטנים. הזרקת גונל 112.5 מהיום השלישי למחזור. היום זה היום החמישי למחזור לאחר 4 ימי גונל ויש לי זקיק של 15 בימין ו - 16 בשמאל ועוד קטנים בכל שחלה. היום אמרו לי להתחיל במנופור 225 וצטרוטייד אחד.שאלתי - מה דעתכם על תגובתי לטיפול שניתן לי. עושה רושם שהזקיקים לא מתפתחים. בפרוטןקל ארוך הגבתי יפה מאוד ואני לא יודעת איך אמור להתפתח בפרוטוקול קצר. אודה לדעתכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לפרוטוקול קצר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לפרוטוקול קצר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/10/2014

במקרה הנדון הזהירות מתחייבת ועדיפה תגובה עם פיות זקיקים מאשר גירוי יתר,בכל מקרה מתקבל הרושם שאת מקבלת טיפול ראוי שיפיק את המירב,המשיכי בטיפול כמצופה,וקרוב חודאי שיודגו היעדים הטיפוליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו