מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שוב
    שונית
    02/11/2014

מלפני כחודש עברתי החזרה של 4 עוברים 3 לפני שלב בלסטוציסטים ו- 1 בן 9 תאים בטא עשיתי לאחר 14 יום יצא שלילי. יום לפני הבטא התחילו הפרשות חומות כהות מאוד עם דם וככה במשך מספר ימים. אבל לאורך כל הזמן עד היום היו הפרשות חומות בהירות מעטות כמו לפני מחזור והיום לאחר 21 יום התחיל דימום חלש והפרשות חומות .

את ההחזרה עברתי ביום ה- 30 למחזור היום שבו הייתי אמורה לקבל מחזור חדש, אני מקבלת כל 30 יום בדרך כלל . והתחלתי בימים הראשונים עם תמיכה של 4 קרינון ביום ולאחר מספר ימים בבדיקת דם יצא הפרוג' מעל 190 ובבת אחת הורידו לי לאחד ביום , ירידה מאוד דרסטית .
    האם כל ההפרשות החומות והשיבוש בזמן המחזור נובע מהקרינון או מסיבה אחרת ?
    האם יש טעם לבצע שוב בדיקת בטא או שזה מיותר ? ואיך זה יתכן שקיבלתי פעמיים מחזור בהפרש כל כך קצר .
    בדרך כלל בהחזרות הקודמות הייתי מקבלת את המחזור יום לפני הבטא , או מספר ימים לאחר הבטא .
    תודה
    ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור יום לפני בטא ולאחר 21 יום שוב - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2014

הרקע להפרשה הדמית לא ברור,לטעמי אין טעם לבצע בדיקת ביטה לביקורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה באסטרדיול

מיכל
    02/11/2014

שלום ,

העובדה שהאסטרדיול ירד בעקבות הצטרוטייד אומרת שאין אפשרות לבצע שאיבה ?
    הזקיק יכול לצמוח ולהיות טוב לשאיבה ?
    מה עושים במקרה כזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה באסטרדיול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/11/2014

אם הזקיקי והאסטרדיול יעלו בהמשך הטיפול והפרוגסטרון לא יעלה תיתכן שאיבה של הזקיק הבודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו