בלסטוציסט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בלסטוציסט
    עמל
    04/11/2014

שלום רב

אתמול הייתי אמורה להחזיר עוברים שהופשרו , העוברים הם בני 3 ימים
    אחרי ההפשרה הרופא קרה לי לתת לי אופציה נוספת , והיא לגדל את העוברים ל בלסטוציסט , הופשרו 4 עוברים כל עובר בן 8 תאים 0 שברים דרגה 1 הרופה הגדיר אותם כמצויינים אך עד עכשו מ שנתיים עברתי רק שאיבה אחת שהניבה ל 23 הפריות מתוכם 12 עוברים שהיו ראויים להקפאה , לטענת הרופא שגידול העוברים לבלסטוציסט נותן מידע נוסף על העוברים אם הבעיה באי ההקלטות היא מהמחזור הטיפולי הזה , או מגורם אחר , כמובן שאני הסכמתי כי אני רוצה לחסוך על עצמי סבל , האם טעיתי ? ומה הסיכויים של בלסטוציסט ?? אשמח להסבר מפורט גם על היתרון לגידול העןבר ליום ה 5 ?

יש לציין בת 24 רירית 9
    מחזור תחליפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלסטוציסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלסטוציסט - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/11/2014

מאחר ועמדת בפני שתי אפשרויות שבכל מקרה יניבו בסוף הדרך את אותה התוצאה,בכל מקרה גידול העוברים לבלסטוציסטים יאפשר 1.החזרה של פחות עוברים והקטנת הסיכון של היריון מרובה עוברים 2.מידע לגבי איכות העוברים מעצם יכולתם להתפתח לבלסטוציסטים המבטא ביטו גנטי ,מורפולוגי משופר של העוברים,ומרכיב גנטי של הגורם הזכרי הבא לידי ביטוי בהתפתחות לבלסוציסטים 3.עיתוי אופטימלי להשתרשות ביחס בין שלב ההתפתחות העוברית לשלב ההיסטולוגי של רירית הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי

עמל
    04/11/2014

תודה רבה על התגובה העשירה והמספקת .
    תודה על הרוגע שאתה נותן לי
    תודה על המענה המהיר
    תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/11/2014

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו