פטריה בנרתיק

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פטריה בנרתיק
    חסוי
    06/11/2014

שלום אני שבוע 5 נצפה שק הריון ויש לי פטריה נורא מגרד ויש הפרשות שאלתי היא האם מותר למרוח אגיסטן אלוורה זה מה שיש לי זמין כרגע לפחות שירגע קצת...אני עם אנדומטרין ואסטרופם כתמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בנרתיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בנרתיק - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2014

רב המשחות מותרות בהיריון,אם כי הייתי משתמש בצכשירים בשלב זה של ההיריון במורה מוגבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסוי
    06/11/2014

תודה על המענה, אז איך אפשר לרפא פטרייה בשלב זה בצורה טבעית שחומרים אחרים לא יזיקו לשום דבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2014

קרם עם צמחים – כל הצמחים מותרים לשימוש בזמן הריון באמצעות קרם. את הקרם מותר ומומלץ למרוח גם בתוך הנרתיק מכיוון שיש לטפל בזיהום גם שם. יש להקפיד שלא להגיע עם הקרם עד לצוואר הרחם.
    ניתן כמו כן להשתמד ב-חומרים לאיזון החומציות בנרתיק – קונבנציונלים וטבעיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם לקטל?

אני
    06/11/2014

הבנתי שזה מוצר שמונע חזרת פטריה - האם ניתן להשתמש בו בזמן ההריון?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם לקטל? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/11/2014

אין מניעה משימוש בג׳ל בהיריון -הלקטל הינו ג'ל וגינילי השומר על הפלורה הטבעית בנרתיק,הג׳ל מכי חומצה לקטית הדומרת על החומציות של הנרתיק וכמו כן ההג'ל מכיל גם גליקוגן,המשמש כקרקע מזון לצמיחת חיידק הלקטובצ׳ילוס השומר על מצב האיזון של חומציות הנרתיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו