מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרקת דקפפטילאנונימית07/11/2014
שלום רב, אני מתחילה תהליך של הפריה (אי פריון מסיבה לא ברורה למרות שהבדיקות של שנינו תקינות). לצורך כך אני צריכה להתחיל להזריק דקפפטיל.
בתאריך 5.11 ביצעתי בדיקת דם לביוץ והתוצאה הייתה1.73..אמרו לי שבימים הקרובים אני אבייץ, זאת אומרת שיש סיכוי להקלט באופן טבעי.
הרופא הנחה אותי להתחיל להזריק דקפפטיל ב15.11 עד 25.11.
במידה ואקלט בימים הקרובים באופן טבעי,לא יהיה סיכון בהזרקת דקפפטיל ב15.11?
המליצו לי לבצע בדיקת דם להריון לפני הזרקת דקפפטיל, אך האם ניתן לקבל תשובה להריון שבוע אחרי הביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה שאלה אותן תהיות ותקוות ..
אני07/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/11/2014לא ברור מה זה 1.73
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לביוץ
אנונימית07/11/2014הכוונה שאני מבייצת בימים אלו ויכולה להקלט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014מאמינה שהתכוונת לפרוגסטרון. ביוץ מאותר כשרמת הפרוגסטרון מעל 10 ננוגרם למיליליטר. הסיכוי להרות באופן טבעי במקרה של זוג שהופנה להפריה, נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת דקפופטיל בזמן הריון
אנונימית07/11/2014מכיוון שכל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות, אני חושבת שיש סיכוי להיקלט באופן טבעי ולכן השאלה: האם הזרקת דקפופטיל מסוכנת בזמן הריון, הכוונה כי אני יכולה להיקלט בימים קרובים באופן טבעי ואת הזריקה אני צריכה להזריק ב-15 לחודש (בעוד כשבוע).
האם יש בכך סיכון ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקת דקפופטיל בזמן הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/11/2014לא נצפתה כל בעיה עם עוברים בעקבות הזרקת דקפפטיל בזמן היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה קטנה....
אנונימית07/11/2014תוך כמה זמן (במידה ולא אכנס להריון באופן טבעי) צריך לקבל מחזור אחרי הזרקת דקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עוד שאלה קטנה.... - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר08/11/2014בתוך 7-10 ימים מהזריקה. יש אחוז מסויים מהבנות שלא ידממו. בעזרת בדיקת דם ואולטראסאונד ניתן לדעת אם הדיכוי הושג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לביוץ - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר07/11/2014מאמינה שהתכוונת לפרוגסטרון. ביוץ מאותר כשרמת הפרוגסטרון מעל 10 ננוגרם למיליליטר. הסיכוי להרות באופן טבעי במקרה של זוג שהופנה להפריה, נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)