דואגת..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דואגת..
    אושרית
    08/11/2014

היי אני בהריון ראשון אחרי ivf שני
    בשבוע 14 של תאומים לפני כחודש התחילו לי כאבים בנרתיק שהלכו ובאו התייעצתי עם אחות לליוי הריון שאמרה לי לחכות לתור לרופא אם זה לא מציק כול כך אחרי שבועיים התחילו לי הפרשות חומות בהירות הלכתי לבדיקת רופא שאמר שהכול תקין שצוואר הרחם סגור וכו..והוא לא יודע מאיפה זה מגיע והמליץ לי לנוח יום למחרת כבר התחילו לי כאבים חזקים ברחם למטה ושוב הלכתי לרופא(זה היה התור המקורי שלי אליו) וגם אז אמר שהכול תקין עכשו עברו 5 ימים מאז וההפרשות באות והולכת הם עדין בהירות כמו חום בהיר-צהוב וגם הכאבים באים והולכים ויש לי גם ריח לא נעים מהאזור
    האם יש סיבה לדאגה?ממה זה יכול להיות?
    האם ללכת לעשות בדיקת שתן מחר בבוקר?(אולי זה דלקת?)
    תודה מראש ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דואגת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

אושרית
    09/11/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/11/2014

אכן יש לשלול דלקת בנרתיק או בדרכי השתן,יחד עם זאת תיתכן זליגה של הכתמה דמית שמקורה בהיריון,שאינה באה לידי ביטוי בבדיקת האולטרסאונד,בכל מקרה אם התופעה לא תסתיים תידרש ביקורת נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

אושרית
    11/11/2014

יש לי כאבים מאוד חזקים ברחם הבנתי שבשבועות האלה הרחם מתרחבת אבל זה אמור לכאוב ברמה כזאת שאי אפשר לזוז ושאני מתעטשת אז בכלל אני מתפתלת מכאבים?יכול להיות שכבר משבוע כזה נמוך יחסית(15)התינוק כבר יושב לי למטה ובגלל זה הכאבים?(יש לי 1 ממש למטה אבל לא חושבת שבשבוע כזה הוא כבר מתחיל להפריע לי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/11/2014

יש צורך בבדיקת תרבית שתן,ובכל זאת המשך ההכתמה הדמית מחייב ביקורת רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייי

אושרית
    14/11/2014

אין לי הכתמה דמית כרגע,היה לי יומים וזה פסק ברוך ה
    כרגע יש לי הפרשות צהובות כהות ומגעילות ממה זה יכול להיות?
    אתמול ההיתי במרפאה בסיכון והרופא שם ראה מין הכתמה כזאת בשיליה התחתונה הוא אמר שיכול להיות שההפרשה החומה היתה כתוצאה מזה אבל בגלל שהטכנולגיה של סורוקה לא כזאת טובה מסתבר אז הוא לא הבין בדיוק מה זה (אם זה דם בתוך השיליה,אם זאת השיליה עצמה)
    בקיצור הכניס אותי ללחץ!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/11/2014

מאחר ולא נצפתה סכנה מיידית להיריון,הייתי ממתין פרק זמן נוסף ,וקרוב לודאי שאם מדובר בזליגה של הכתמה דמית ממקור שלייתי היא תיפסק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו