פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוריות
    מיה
    09/11/2014

אני בת 40.5, בסבב טיפולים ראשון לקראת שאיבה, שבועיים שמזריקה גונל וצטרוטייד ובביקורת האחרונה נאמר לי, ע״י הרופא שהוא גם מנהל המחלקה שעדיף לי ״להרים ידיים״, הריון כבר לא יהיה לי וחבל לי על הזמן והכסף, כולל טיפולים עתידיים. באמת אין מה לעשות? אני אשה בריאה לא נותחתי או אושפזתי מעולם, הנסיבות הביאו אותי לגיל המופלג מבחינת פוריות אבל עדיין, אין דרך פעולה אחרת בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/11/2014

תלוי רמת ההורמונים שלך וכן מה קרה בסבב הטיפול הראשון.
    אן נאמר לך מה שנאמר כנראה הפרופיל ההורמונלי לא תקין וגם לא הייתה תגובה לטיפול.
    האם יש לך מחזור טבעי?אם כן אפשר לנסות מחזור טבעי בהפריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוריות

מיה
    09/11/2014

הווסת של תקינה וסדירה. יכול להיות שאוכל להיכנס להריון ללא התערבות הורמונלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוריות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    09/11/2014

אם לא מגיבה לטיפול ניתן לעשות הפריה במחזור טבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיה
    09/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו