לאחר סבב שני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר סבב שני
    נעמה
    09/11/2014

שלום ד"ר, אני לאחר סבב שני, שאיבה-18 ביציות. 10 הפריות מתוכם הוחזרו שניים כאשר אחד מהם במצב מצויין והשני בינוני. היום נודע לי שה8 הנותרים לא שרדו ואף אחד לא הוקפא.
    בסבב הראשון נשאבו לי 11 ביציות מתוכם הופרו 7, 2 במצב מצויין. הוחזר אחד ושלושה הוקפאו.
    השאלה שלי מדוע הפערים הללו? איך זה ייתכן שמתוך השמונה לא שרדו? אני מרגישה שבמעבדה מסתירים ממני משהו כי כששאלתי אותה היא התחילה לגמגם...חשוב לציין בסבב הראשון נעשה שימוש בפיוריגון ואילו בשני במונופור.
    והאם ניתן להסיק מכך שהפיוריגון גורם לי לתגובה טובה יותר?
    אודה לתשובותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר סבב שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבקשת לקבל תשובה לשאלותיי.

נעמה
    10/11/2014

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר סבב שני - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    10/11/2014

על מנת לתת לך תשובה מקיפה חשוב לראות את דף המעבדה עצמו. עם זאת, חשוב לציין כי יש וריאביליות בין תגובת הגוף בכל טיפול וטיפול, לעיתים אף באותו פרוטוקול ועל אחת כמה וכמה כשמשנים את התרופות. אני בטוחה שהרופא/ה המטפל/ת שלך יעשו הערכה של התגובה שלך ושל איכות העוברים בשני המחזורים לפני התכנון של פרוטוקול טיפול נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר סבב שני - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/11/2014

התוצאות השונות מתנות במספר דברים-בפרוטוקול הטיפולי,בתגובה ההורמונלית,בתזמון הביוץ,בתנאי המעבדה,ובאוכלוסיית הביציות שגויסה בהליך הטיפולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו