מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש עוד סיכוי?אני09/11/2014
אני ביום ה-18 למחזור (הביוץ אצלי לא סדיר)
והיום עשיתי א"ס ונכתב-
שחלה ימנית- 21x 47
זקיק 14 מ"מ ונצפו זקיקים קטנים
שחלה שמאלית-28x 37
זקיק 16 מ"מ ונצפו זקיקים קטנים
נאמר לי מס' פ' שהשחלות במראה פולציסטי.
אני מיועדת להזרעה רק עם אוביטרל-כמבייץ.
לא נוטלת הורמונים.
והרירית 9 מ"מ אבל היום היו לי הפרשות חומות.
מתי להערכתכם יהיה הביוץ?
בבדיקת דם E2-550 ו-P-1,5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש עוד סיכוי? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר09/11/2014היות ויש זקיק של 16 ממ בהחלט קיים סיכוי שתבייצי. כדאי לחזור על האולטראסאונד והבדיקות עוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור או פרופסור!
אני10/11/2014היום עשיתי בדיקת דם יום ה-19 למחזור
ובא"ס זקיק 13 ובשחלה השניה ממצא ציסטי לא רגולרי בגודל- 16x15 עם עדות
לזרימה סביבו- (גופיף צהוב?)
בעוד שאתמול היו שני זקיקים 14 ו-16
והיום בנוסף עובי הרירת ירד אתמול-9 והיום 8.5
ובבדיקות דם ה-E2 ג"כ ירד אתמול 550 והיום 460
וה-P- אתמול- 1.5 והיום 1.9
יש מצב שלא היה כלל ביוץ החודש?
ומה זה הממצא הציסטי הזה?
יש לציין כי בהשוואה לאתמול גודל-השחלות ג"כ ירד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום דוקטור או פרופסור! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/11/2014להערכתי לא התרחש ביוץ ,מדובר בתגובה לא הולמת ומשובשת במחזור הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף-נכתב שקיים נוזל בדוגלס
אני10/11/2014מה הסיבה לתגובה הבלתי הולמת הזו?
ואיך ניתן להמנע בפעם הבאה?
והאם בכ"ז יש סיכוי שיהיה ביוץ?
האם זו ציסטה או זקיק?
חודש קודם היה ביוץ ביום ה-19* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה למענה-תודה לכם רופאים יקרים!
אני11/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה למענה-תודה לכם רופאים יקרים! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/11/2014קיימת סבירות טובה שבחודש הבא כאשר מצב השחלות התאפס ותקבלי וסת סדירה ,יופק ביוץ בטיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)