שבוע 6+1, תאומים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע 6+1, תאומים
    אני
    14/11/2014

אחרי ivf. לפני שבוע נצפו שני שקי הריון עם שק חלמון בכל אחד.
    ביום ראשון- דימום חזק מסיבי וגושי שהפסיק לחלוןטין אחרי מספר שעות ולאחריו נצפו 2 שקים. במהלך השבוע כאבי גב דמויי מחזור שהבנתי שהם תקינים אבל בנוסף יש גם כאבים ודקירות חזקות לכל רוחב הבטן התחתונה. מין תחושה של דוקר/שורף. בנוסף, ביום רביעי אחרי התקף חזק של כאבים היה גם דימום קל, חום, בניגוב. מאז ללא דימומים. רופא הנשים לא מצא בעיה ובדיקת תרבית שתן נמצאה שלילית.. האם יש קשר לדימום הראשון שהיה? האם הגוף מנסה לפלוט את ההריון ובגלל התמיכה המאסיבית שאני מקבלת זה פשוט נדחה? מה משמעות הדקירות החזקות האלה? אני ממש בחרדות .. בנוסף ביום ראשון יש לי בדיקת דופק, האם אמור להיות כבר בהתחשב בעובדה שלפני שבוע כבר ראו שק חלמון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 6+1, תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה דילגתם עלי??

אני
    14/11/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 6+1, תאומים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/11/2014

מה שחשוב זוהי בדיקת האולטרסאונד ביום ראשון אם ימצא דופק והתפתחות היריון תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם הכאבים האלה נורמאלים?

אני
    14/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם הכאבים האלה נורמאלים? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/11/2014

בשלבי היריון מוקדמים קיימים התכווצויות של הרחם המסבים כאבים,עוד יותר שמדובר בהיריון תאומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשביל להרגיע אותך

אושרית
    17/11/2014

גם אני בהריון תאומים ורציתי להרגיע אותך שגם לי יש את הכאבים האלה בבטן התחתונה ואני בשבוע16
    זה כנראה ההתפתחות של הרחם
    שיהיה הריון קל :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו