מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שק הריוןחסוי15/11/2014
יום חמישי עשיתי אולטרסאונד ראשון ונצפה שק הריון בגודל 6 מ"מ אבל חוץ מזה הרופא לא אמר כלום רק קבע לי תור לדופק עוד שבוע וחצי. אני בשבוע 5+2 מivf. קראתי שיש דברים מעבר לשק הריון והרופא שלי לא אמר שמשו לא בסדר רק שיש שק הריון 6 מ"מ . האם ניתן להבין מזה שעד עכשיו הכל בסדר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצוני להוסיף
חסוי15/11/2014גילתי שאני בהריון בחמישי שעבר לפני שבוע ויומיים בטא ראשונה בחמישי היתה 153 בטא שנייה ביום ראשון היתה 628 ומאז לא עשיתי עוד בטא. חמישי האחרון עשיתי אולטרסאונד נצפה שק הריון בגודל 6 ממ ומעבר לזה הרופא לא אמר כלום. האם עליי לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שק הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2014הערכתי היא שהרופא לא רעה משהו חריג ,אחרת הוא היה מתריע ומזמין אותך מוקדם יותר לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי15/11/2014בעיקרון אם משו לא תקין הרופא נשים אמור להגיד לי באותו רגע? אמר ורשם שק הריון בגודל 6 ממ ללא ממצאים באגן משו כזה. האם נשמע לך בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/11/2014בשבוע 5+2 להריון רואים שק הריון ובמהלך אותו שבוע יופיע שק חלמון. קוטב עוברי יופיע בשב 6 להריון ואחר כך דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בסדר..
חסוי15/11/2014לעשות שוב אולטרסאונד עוד שבוע וחצי כמו שהרופא אמר? קבעתי לשני הבא האם יש סיכוי שיראו דופק ואת כל הדברים ובעה שיהיה הריון תקין? אני כל כך פוחדת.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בסדר.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר15/11/2014בסדר גמור, בעוד שבוע וחצי צריך להיות כבר קוטב עוברי ברור וקיים סיכוי בהחלט לראות דופק (תלוי באיכות וברזולוציה של מכשיר האולטראסאונד בו בודקים).
בוודאי שיש סיכוי להריון תקין.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההרגעה
חסוי15/11/2014אין על כולכם אתם עושים עבודת קודש!!! וכל כך עוזרים ומרגיעים אז שוב תודה רבהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)