משתגעת מדאגה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משתגעת מדאגה
    שיר
    16/11/2014

גילו לי אומפלוצלה לעובר בשבוע 15 האומפלוצלה קטן לפי מה שהרופא אומר אבל מטריד אותי כי קראתי באתר של ד"ר רון בליק שלרוב האומפלוצלים הקטנים יותר, עשויים להיות מלווים בבעיות כרומוסומליות (בכ- 40% מהמקרים).כאשר יש ממצא של אומפלוצלה וגם מומים נוספים הרי שהסיכון לבעיות כרומוסומליות מלוות הוא גבוה (כ 60%). כאשר האמפלוצלה הוא הממצא היחיד הסיכון לבעיות כרומוסומליות מלוות הוא כ – 9%. האם זה נכון? אצלי בסקירה אמרו שרק המעיים בחוץ. עשיתי ציפ גנטי ועדיין אין תשובה . אנא הבהרה
    1. האם ככל שהאומפלוצל קטן כך יש יותר בעיות?
    2. האם במידה וציפ גנטי תקין וסקירה שניה תהיה תקינה אפשר לישון בשקט ולהנות מההיריון?
    3. האם בכלל יש ילדים שנולדים בריאים למרות האומפלוצלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתגעת מדאגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתגעת מדאגה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/11/2014

ברור שיש ילדים ברורים עם אומפלוצלה.
    בכל מקרה יש צורך בתשובות הבדיקות שעשית כדי להיות רגועה ואם זה הממצא היחיד בסקירה אז קרוב לודאי שזה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתגעת מדאגה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/11/2014

בריאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתגעת מדאגה

שיר
    16/11/2014

קיבלתי הודעה טלפונית שהציפ הגנטי תקין אבל עדיין היועצת הגנטית מדכאת אותי וזה מפחיד היא אומרת שלא להיות באופוריה כי גם כשהציפ תקין עדיין נשארים עם 20% סיכוי למומים.ולתסמונות. מתי יהיה לי שקט? אשמח לחוות דעת. בסקירה ראשונה ראו רק את המום הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משתגעת מדאגה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/11/2014

העובדה שנמצא רק המום הנדון ,והצ'יפ הגנטי תקין יוצרת ציפיות אופטימיות בהרבה,והסיכוי שלך למומים נוספים בתנאים אלו אינו שונה בהרבה מהאוכלוסיה הכללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו