דליפת מי שפיר או הפרשות בשבוע 27

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דליפת מי שפיר או הפרשות בשבוע 27
    קרן
    16/11/2014

שלום
    שבוע 27.
    בשבועיים האחרונים יש לי ריבוי הפרשות (בגוון צהוב). אני נאלצת להחליף כ- 8 תחתוניות ביום.
    עכשיו אחותי הלחיצה אותי ואמרה לי שעליי לוודא שזה לא דליפת מי שפיר חלילה.
    התור לרופאה רק ביום שלישי הבא.
    אשמח לדעת אם לדליפת מי שפיר יש סממנים מיוחדים (צבע, כאב בבטן? וכו). כמו כן האם זה נורמלי שיש לי כל כך הרבה הפרשות במידה וזה הפרשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליפת מי שפיר או הפרשות בשבוע 27 - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/11/2014

אם התחתוניות שלך ספוגות ףולהפרשה יש ריח אופיני של זרע עלייך להבדק בבית חולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד

אני
    16/11/2014

1. האם דליפת מי שפיר היא שקופה או בגוון צהוב?
    2. מחר אחה"צ יש לי הערכת משקל. האם טכנאית האולטרסאונד תוכל לבדוק לפי האולטרסאונד אם יש מעוט מי שפיר ולפי זה אדע?
    3. אפשר לחכות עד מחר?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/11/2014

מי השפיר הינם בד"כ במירקם מימי,בדיקת האולטרסאונד יכולה להעריך את מצב מי הפשיר ברחם ,אולם אינה יכולה תמיד לתת תשובה לדליפה,רצוי להיבדק ע"י רופא,או במיון חדר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו