מה הסיכויים?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה הסיכויים?
    ענבל
    16/11/2014

שלום רב,
    בת 31, בעלת אנדו׳. לאחר כשנה של ניסיונות טבעיים עברתי 2 הזרעות ושתי הפריות שלא צלחו ולאחריהן ניתוח לכריתת חצוצרה שהתגלה בה נוזל (חצוצרה שניה תקינה). בניתוח גם נפתחו המון הדבקויות (ויש חשד גם לאדנומיוזיס).
    כעת עברתי הפרייה שוב עם איקסי בגלל בעיית מורפולוגיה חמורה. מתוך 6 ביציות בשלות הופרו רק שתיים. הרופא אומר שהאנדו׳ פגע ברזרבה השחלתית ובאיכות הביציות ובגלל זה רק שתיים הופרו. העוברים הוחזרו ביום השני, שניהם 4 תאים עם 5% שברים ו15% שברים.
    מה סיכויי ההריון במקרה הנ״ל?
    והאם האנדו׳ מפחית את סיכויי ההריון גם מרגע ההחזרה? כלומר, אילו היו מוחזרים אותם עוברים למישהי ללא אנדו׳ האם סיכוייה להיקלט היו טובים יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכויים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכויים? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/11/2014

התשובה לשאלתך מורכבת היות וישנם מספר גורמים הלוקחים חלק בסיכוייך להרות ומשפיעים על ההצלחה-האנדומטריוזיס שפוגעת ברזרבה השחלתית,ובאיכות הביציות המתקבלות,האדנומיוזיס ? ,התגובה השחלתית הפושרת,איכות הזרע הפגומה (רצוי לבצע בדיקת הלוספרם על מנת לבחון את שיעור השברים ב-DNA של הזרע ולפעול בהתאם),בכל מקרה סיכוייך בתחשב בגילך ,\ולאור הניתוח שעברת הינם די סבירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך

ענבל
    17/11/2014

אני מבינה שקשה לאמוד באחוזים, אבל פשוט אמרו לי בהתייעצות לאחרונה שבגלל האנדו׳ סיכויי בכל סבב הם 10%. על מה זה מבוסס? זה ממש דיכא אותי.
    בהנחה שחלל הרחם שלי תקין (היסטרו יצאה תקינה), האם גם לדעתך הסכוי רק 10%?
    תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/11/2014

הערכה שלי מדברת על סיכויים טובים בהרבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו