מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת ועצובה אולי יש לכם עצהשי18/11/2014
בבית תינוקת בת שנה שהושגה בivf אחד כאשר 14 עוברים לא שרדו ולא הוקפאו.
בסבב הנוכחי אני כבר ב3 ivf שאף פעם אף אחד מהעוברים לא הוקפא ולא הגיע ליום חמישי.
כל פעם היו מספר גדול של עוברים. לפני יומיים התבשרתע על 17 עוברים שניים הוחזרו ותוכנן להחזיק אחד שלישי אם יגיע להיות בלוציסט אך אף עובר לא שרד.
מה אפשר לעשות?
אני כבר מבינה שהסיכוי לסבב הזה הוא פחות מאפסי כי אם 15 עוברים לא שרדו במעבדה סביר שגם 2 לא ישרדו ברחם.
אז כבר שואלת לפעם הבאה. מה ניתן לעשות כדי לשפר את איכות העוברים? אני כל כך עצובה ומנסה לעשות בדיוק בדיוק מה שמנחים אותי לעשות ושומדבר לא מצליח.
האם יש בדיקות שעליי לעבור?
מצטערת על האורך ומודה לכם כל כך על עזרתכם הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה לא הובן מההודעה ב4 סבבים יש
שי18/11/2014בארבעה סבבים יש יותר מ10 הפריות ואף עובר לא הוקפא ורק עובר אחד נקלט לפני כמעט שנתיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם זה לא הובן מההודעה ב4 סבבים יש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2014העדר הקפאה בכל המחזורים,ואי התפתחות לבלסטוציסטים למרות ריבוי העוברים מלמדת על בכיה מהותית באיכות הביציות,הזרע,ההליך ההורמונלי או המעבדה,יש לבחון איזו מהאפשרויות הינה בעלת הסבירות המירבית כדי לנסות לתקן את הבעיה במיוחד שבעבר הרית וילדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת ברשותך
שי18/11/2014אני מודה לך פרופ׳ שהשבת לי.
רציתי לשאול אותך כיצד ניתן לבדוק איפה הבעיה. את הטיפולים אני עושה באסותא והזרע תקין אז אני מניחה שמדובר בביציות שלי אז איך אפשר לשפר אותן? אני בת 29 ומאד רוצה עוד ילד.
האם יש סיכוי שאחד מהעוברים שהוחזר לי לפני יומיים ישרוד למרות שכל השאר לא הוקפאו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2014בהחלט קיימת אפשרות שהעובר ישרוד בתנאי הרחם יהפך לבלסטציסט וישתרש ויהיה היריון.במידה וחס וחלילה לא תהרי יתכן ויהיה צורך לשקול בפרוטוקול טיפולי אלטרנטיבי לשיםפור התוצאה המיוחלת,יתכן ויהיה צורך להשתמש ב TIME LAPS על מנת לעקוב מקרוה על התפתחות העוברים שלך ולראות מה לוקה,בכל מקרה ידרש שינוי בגישה הטיפולית שהשריית הביוץ בתקווה שיופקו בעתיד ביציות איכותיות יותר ומכאן עוברים טובים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)