תחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון
    מעיין
    22/11/2014

אני ממש בתחילת הריון שבוע 4 הריון אחרי טיפולים
    מתחילת השבוע מקוררת היו קצת כאבי גרון שחלפו וסינוסיטיס שהתחיל ביום חמישי ונרגע בינתיים אך אני מאןד מצוננת ומשתעלת ללא הפסקה עד כדי מחנק
    ללא חום
    האם השיעול או ההתקררות יכולים להזיק להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    22/11/2014

במרבית המקרים אין לוירוסים הגורמים לשיעול או להצטננות השפעה על הריון. רצוי רק לשלול בבדיקות דם הדבקה בוירוס CMV שהוא נפוץ בקרב ילדים ויכול לגרום לתסמינים של התקררות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CMV היה לי לפני 8 שנים אבל

מעיין
    22/11/2014

אני מודאגת בגלל השיעול כיוון שכל שרירי הבטן כואבים לי כשאני משתעלת כולל השרירים בבטן התחתונה ממש! האם זה יכול לפגוע בהריון? וגם היו כמה פעמים שממש נחנקתי מהשיעול והיה לי קשה לנשום דקה או שניים האם החסרתי חמצן מהעובר? כאמור אני רק שבוע 4 וההריון מאוד יקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CMV היה לי לפני 8 שנים אבל - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    22/11/2014

בשלב זה עדיין אין עובר אלא שק הריון קטנטן. בדרך כלל אין חשש שפעילות מאומצת של השרירים בשלב זה בזמן שיעול תשפיע על תקינות ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגים עליי?

חסוי
    23/11/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו