מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עם פרוגילוטון ובלישירה23/11/2014
בוקר טוב,
הרופאה רשמה לי לקחת 3 חפיסות פרוגילוטון לסידור הוסת.
אכן זה סידר את המחזור והוא בא כל פעם (3 פעמים) כל 29 יום בול! ממש כמו שהרופאה אמרה שהוא יבוא כמו שעון.
השאלה שלי היא: סיימתי את הטיפול בלקחת את כל הכדורים. האם המחזור אמור להמשיך להגיע כל 29 יום בול כפי שהיה גם ללא הכדורים או שהוא יכול לסטות יום או יומיים, אך עדיין להיות סדיר ולהגיע בהפרשים זהים? למשל רק במקום כל 29 יום יגיע כל 30/31 יום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם פרוגילוטון ובלי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/11/2014פרוגילוטון הוא למעשה ההורמונים שמופרשים מהשחלה כל חודש ולכן תגרומנה לדימום
לכל אישה שלוקחת אותם כל 21 יום.
השאלה למה בכלל קיבלת טיפול כזה?
זה טיפול שנותנים אותו לגיל המעבר או לנשים צעירות שאין להן תהליכי ביוץ.
אם אין לך וסתות שבאים לבד אז כאשר תפסיקי את הפרוגילוטון המצב יחזור לקדמותו ותקבלי וסת בהתאם לביוץ שלך ואם אין ביוץ לא תקבלי וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שירה23/11/2014תודה על תגובתך.
אני לא בגיל המעבר.. אני בת 28
קיבלתי את הטיפול בפרוגילוטון מאחר והיו לי מחזורים שהתחילו להגיע באופן מאוד חריג (מה שלא הכרתי בעבר! בעבר היה מגיע המחזור בממוצע של 35יום)
המחזורים האחרונים שלי לפני נטילת הכדורים הגיעו ב-48,63,93,52 יום למחזור..
לא היו סדירים וחריגים מאוד!! לכן פניתי לרופאה.
הרופאה אמרה שזה בגלל שאין ביוץ ולכן נתנה לי את הטיפול כדי להסדיר את המחזור והביוץ
ואכן לאחר נטילת הכדורים הוא הסתדר והוא הופיע כמו שעון כל 29 יום!
שאלתי: האם לאחר שסיימתי את הכדורים שוב יהיו לי שיבושים במחזור או שהוא ימשיך להיות סדיר ויופיע כל 29 יום או יסטה טיפה ביום-יומיים אבל עדיין יהיה בגדר סדיר?
כי הבנתי שנותנים פרוגילוטון במשך 3 מחזורים כדי להסדיר את המערכת ההורמונלית ולהביאה לסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2014מה שיקבע את מאפייני מחזור הוסת שלך הינם הנתונים ההורמונלים שלך,ואם כתוצאה מנתונים אלו יש לך הפרעות בביוץ הרי שלאחר הפסקת ההפרוגילוטון שיצר מחזורים מלאכותיים ,המצב ישוב לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה24/11/2014אם כן אז מה הטעם בלקיחת כדורים שפותרים את הבעיה באופן זמני רק בזמן לקיחתם?
זה לא פתרון של בעיה מהשורש!
המטרה להביא לסדר של המחזור באופן טבעי, חשבתי שזה מה שהכדורים אמורים לעשות.
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014הפרוגילוטון אינו פתרון קבע להפרעות במחזור הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre: - תגובה
פרופ` דוד בידר26/11/2014אין טעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה27/11/2014באמת? אז למה שהרופאה תתן לי כזה טיפול?
לא צריך קודם לשלוח את המטופל לבדיקות כדי לאבחן מה הבעייה ואם זה קבוע או זמני ולפי זה לקבוע את הטיפול המתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014ההנחה שלך אינה משוללת מציאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)