מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה להשיב לתגובה שלישירה24/11/2014
אני בת 28
קיבלתי את הטיפול בפרוגילוטון מאחר והיו לי מחזורים שהתחילו להגיע באופן מאוד חריג (מה שלא הכרתי בעבר! בעבר היה מגיע המחזור בממוצע של 35יום)
המחזורים האחרונים שלי לפני נטילת הכדורים הגיעו ב-48,63,93,52 יום למחזור..
לא היו סדירים וחריגים מאוד!! לכן פניתי לרופאה.
הרופאה אמרה שזה בגלל שאין ביוץ ולכן נתנה לי את הטיפול כדי להסדיר את המחזור והביוץ
ואכן לאחר נטילת הכדורים הוא הסתדר והוא הופיע כמו שעון כל 29 יום!
שאלתי: האם לאחר שסיימתי את הכדורים המחזור ימשיך להיות סדיר ויופיע כל 29 יום -או- יסטה טיפה ביום-יומיים אבל עדיין יהיה בגדר סדיר?
(כי הבנתי שנותנים פרוגילוטון במשך 3 מחזורים כדי להסדיר את המערכת ההורמונלית ולהביאה לסדר)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה להשיב לתגובה שלי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2014יתכן שלפרק זמן המחזורים יסתדרו,אולם אם הבעיה נובעת מנתונים הורמונלים שלך הרי שהתופעה תחזור(כמו במצב של שחלות פוליציסטיות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה24/11/2014תודה על המענה.
1. הבנתי מכם שנוהגים לתת פרוגילוטון דווקא 3 חפיסות כדי להביא את המערכת ההורמונלית לסדר וכך עשיתי!- כך שאני אמורה להבין שהמחזור שלי עכשיו צריך להיות סדיר, אולי לא כל 29 יום בול כמו שהיה בגלל הכדורים, אבל סדיר, ככזה שמגיע כל פעם בהפרש זהה ובהפרשים סבירים.
(הרופאה אמרה שעד 32 מכסימום נחשב סדיר, זה נכון?)
האם גם כל 35 נחשב סדיר?
2. בדיקת דם יכולה לגלות אם יש בעיות במערכת ההורמונלית (זכור לי ששנה שעברה עשיתי והכל היה תקין, רק לא ברור למה נהיו לי חריגות במחזור פתאום- והרופאה אמרה בגלל חוסר ביוץ, וזה לא ברור לי כי עשיתי מעקב זקיקים וראו התפתחות של הזקיק -
כל יומיים גדל ב-3 מ"מ. ביום ה-16 כבר הגיע לגודל של 19 מ"מ) ?
3.איזה פתרון יש כדי שהמערכת תמיד תהיה סדירה ומאוזנת? ולא טיפול שהוא זמני.
אודה למענה על כל השאלות. איזה שיש אתכם כאן. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
re: - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014כאמור אם מדובר בהפרעה זמנית מסיבות כאלו או אחרות הרי שהפרוגילוטון יאפס את המערכת והמחזורים ישובו להיות סדירים,אולם אם קיימת הפרעה הורמונלית המשבשת באורח קבוע את הביוצים שלך הרי שהטיפול יפעל רק באופן זמני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהre:
שירה26/11/2014שלום רב,
היום אחרי הטיפול בפרוגילוטון המחזור הגיע ביום ה-32.
(בזמן לקיחת הכדורים המחזור בא כל 29 יום)
אילו סיבות יכולות להיות שגרמו לאי סדירות במחזורים שהיו לי?? זה לא היה מחזור אחד שחרג, אלא כמה! זה התחיל ב: 48 אח"כ 63 והשיא 93 ואז ירד ל42 ואז התחלתי את הטיפול בפרוגילוטון.
לפני כשנה עשיתי בדיקות כלליות שיצאו תקינות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)