אחרי האולטרסאונד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי האולטרסאונד
    חסוי
    24/11/2014

אז אחרי כל הלחץ הגיע הבדיקה אצל הרופא ואכן נשמע דופק חזק וברור והרופא אמר שאני שבוע 6+2 ולא 6+4 כמו שאני חישבתי בגלל שעשיתי ivf. בדף סיכום הוא רשם נצפה שק הריון בחלל הרחם עם עובר ודופק. האם זה אומר שהכל תקין עד עכשיו? אין לי סיבה להיות לחוצה ? הרופא היה אמור להגיד עוד משו חוץ מזה? אשמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי האולטרסאונד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קטן..

חסוי
    25/11/2014

חוץ מזה שהכל תקין ושהיה דופק הרופא לא אמר עוד כלום. אני חוששת קצת כי לא אמר לי כלום על שום דבר רק שהדופק בסדר ושלפי האולטרסאונד אני שבוע 6+2. לפי הידע שלכם אם משו לא תקין או יש בעיה הרופא אמור להגיד ואמורים לראות באולטרסאונד? זה הריון יקר כל כך בגלל זה כל השאלות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי האולטרסאונד - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    25/11/2014

הכל תקין ואין סיבה לדאגה כעת. הפרש של מספר ימים בין גודל העובר לבין התאריך של השאיבה אפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו בקשר לכאבים

חסוי
    25/11/2014

בימים האחרונים יש לי כאבי בטן כאילו בכל הבטן כאילו אכלתי משו לא טוב וזה קורה בעיקר בבוקר זה קצת מטריד אותי. עשיתי אתמול אולטרסאונד והכל היה תקין כולל בדיקות דם. האם יש סיבה לדאגה או שזה משו שיחלוף עם הזמן? ויש לציין שמאז ההחזרה יש לי מין כאבי בטן כאלה וההחזרה היתה לפני חודש ולא האמנתי בכלל שתצא בטא חיובית בגלל הכאבי בטן. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משו בקשר לכאבים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2014

מיחושים בבטן תחתונה מאוד שכיחים בתחיל ההיריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו