גונל פ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גונל פ
    אורית
    26/11/2014

הי
    האם אשה בעלת חשד לשחלות פוליציסטיות....לא צריכה לקבל גונל פ...עברתי הזרעה ולאחר המחזור התברר שיש לי מהטיפול ציסטה ..האם אני לא צריכה לקבל גונל האם זה משגרם לציטה? והאם הציסטה היא הסיבה לאי הצלחת ההזרעה? היתכן שיהיה הריון עם הציסטה בשחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גונל פ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גונל פ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/11/2014

חלק מתופעות הלואי של טיפול עם גונל ובמיוחד אם מדובר בשחלה פוליציסטית הינה הופעת ציסטות.אם הציסטה לא נעלמה ועדיין קיימת בעת המחזור לא ניתן להתחיל טיפול חדש בטרם מאפסים את הציסטה/ציסטות בד״כ בשימוש עם גלולת היריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יהיה הריון עם ציסטה?

אורית
    26/11/2014

הי..
    לא הבנתי האם הסיבה ללא הצלחת ההזרעה היא הציטה|? האם לא אכנס להריון אם תהיה לי תיצטה מהטיפול ? נגיד שנעלמה עכשיו לאחר המחזור ובמחזור הבא לאחר גונל פ תהיה עוד פעם ? זה ימנע הריון? ואי הצלחת ההזרעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו