מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהחסוי27/11/2014
אני בשבוע 7 היום ועשיתי שוב אולטרסאונד ונצפה דופק והכל היה בסדר. הרופא נשים שלי אמר לקבוע תור עוד 4 שבועות לשקיפות עורפית ושעד אז אין מה לעשות מעקב עוד . האם זה בסדר שחודש כמעט לא אעשה אולטרסאונד כדי לראות שבאמת הכל בסדר ושיש דופק תקין? הרופא אמר שאין מה לעשות חודש רציתי פשוט חוות דעת ממכם המומחים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2014ברמה העקרונית הצדק עם הרופא שלך,בכל מקרה אם יחול שינוי במצבך תפני אליו לביקורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת שינוי במצבי?
חסוי27/11/2014בעיקרון אני עם כאבי בטן רוב הזמן ובחילות אבל לא נמצא משו חריג היום. האם אתה ממליץ בכל זאת לעשות שוב אולטרסאונד עוד שבוע שבועיים או לחכות פשוט חודש? ביום שני האחרון והיום נצפה דופק תקין האם בגלל זה הרופא לא ביקש שאבוא לעוד בדיקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזאת אומרת שינוי במצבי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014הכתמה או דמם לידני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר..
חסוי28/11/2014שאם אין דימום או הכתמות אז העובר ישאר עם דופק? תודה אני פשוט לחוצה חודש לא לעשות אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר.. - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר28/11/2014מבינה את החשש שלך. מציעה שתבקשי הפניה לאולטראסאונד חוזר בעוד שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים לי
חסוי28/11/2014ללכת לרופא עוד שבועיים הוא אמר בפירוש לבוא אליי רק אחרי השקיפות עורפית עוד חודש . אבל בעיקרון אם אין דימום חס וחלילה או כאבים חזקים זה אומר שהכל ימשיך להיות תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נעים לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2014סביר להניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לקופת חולים
אילנה29/11/2014היי
הרגשתי כמוך בדיוק.
אפשר ללכת לאולטרהסאונד לקביעת גיל הריון בלי שום תור או הפניה במרכז בריאות אשה שקרוב אלייך.
זה מה שאני עשיתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה מרכז בריאות האישה?
חסוי29/11/2014אני גרה באזור המרכז ולא שמעתי שיש מרכז בריאות האישה. אולי כדאי ללכת לרופא נשים אחר בינתיים מהאי נעימות מהרופא שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופח כללית
אילנה29/11/2014בקופח כללית יש בכל עיר מרכז בריאות האישה. יודעת שיש בבת ים, ברמת אביב ובטח עוד. אם את לא בכללית תבררי עם הקופח שלך.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)