תזמון הזרעה לפי ביוץ טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תזמון הזרעה לפי ביוץ טבעי
    נועה
    30/11/2014

שלום.
    היום ביצעתי מעקב זקיקים השני במספרו החודש. ביום חמישי: הייתי יום מחזור מס' 7: שני זקיקים, כל אחד 14 מ"מ ורירית 6. היום, יום מחזור מס' 10, זקיק אחד 15 מ"מ וזקיק שני 19 מ"מ, עובי רירית 8.5 -
    מתי להערכתכם אני אבייץ?
    אינני עושה מעקב של בדיקות דם (מלכתחילה לא קיבלתי לכך הפנייה מהרופא שלי) ולא מקבלת הורמונים או תמיכה כלשהי.
    רופא הנשים שלי אמר לי להגיע למעקב נוסף בעוד יומיים ואז להתקשר לעדכן אותו. האם לא יהיה מאוחר מדי להזרעה בעוד יומיים מבחינת הביוץ?

בנוסף, עברתי עקירה כירורגית של שן בינה ביום שישי לפני יומיים ומאז ועד יום שלישי הקרוב (למשך 5 ימים סך הכל) אני נוטלת אנטיביוטיקה בשם מוקסיפן, משככי כאבים בשם אתופן וכן טיפות של אופטלגין. האם זה יכול לשבש את פעולת ההזרעה?
    האם חומרים אלו, במידה וייקלט הריון, מסוכנים לעובר?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזמון הזרעה לפי ביוץ טבעי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזמון הזרעה לפי ביוץ טבעי - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    30/11/2014

לגבי מוקסיפן אין בעייה, לגבי אתופן רצוי להמנע כרגע. את יכולה להשתמש בבדיקות ביוץ בשתן שיתנו לך מידע לגבי מועד הביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו