מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרימת דםאלה30/11/2014
היי
בשבוע 6+3 הבטא שלי עלתה פי אחת וחצי בארבעה ימים. אחרי שתמיד היא הכפילה את עצמה.
בא. סאונד שני עורים בשני שקים. האחד 3.8 השני 5.2 CRL יש קוטב ודופק ברוך השם.
רופאה ממרפאת הריון בסיכון שדרכה קבעתי תור ( רק לעוד 3 שבועות!) אמרה שייתכן ויש בעיה בהתפתחות אחד העוברים וייתכן שלא.
יש לי מיומה ענקית שגדלה בהריון ובכלל יש לי בעיות בצד שמאל של הרחם (השחלה השמאלית גבוהה עדות לדלקת בעבר, וכאבים כרוניים שנים). יש לי כאבים בצד שמאל כל הזמן כמו שהיה לפני ההיריון, באזור השחלה והמיומה וגם בבדיקת א. סאונד. ולאחרונה מתגברים.
האם ייתכן שיש בעיה בזרימת הדם לאחד העוברים בגלל המיומה וכו' - או שיש בעיה בקרישיות - אני בת 38 ונהוג לתת אספירין בגילאים מסויימים ולא קיבלתי.
האם כדאי לפנות לרופא מוקדם יותר מהתור הנל - ולבקש טיפול לכך?
איך בכלל יודעים אם יש בעיה בזרימת הדם וכו'?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרימת דם - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר30/11/2014חשוב לברר האם המיומה בולטת לחלל הרחם או לא וכמובן מה גודלה. באם היא בולטת מהרחם החוצה או נמצאת בתוך שריר הרחם, אין לכך השפעה על אספקת הדם לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מי הגורם שאמור לברר זאת?
אלה01/12/2014הרופא שמבצע א. סאונד או רופא נשים רגיל?
השאלה אם כרגע צריך לפנות בהקדם לבדוק זאת כי זה יכול לפגוע באספקת הדם לעובר או שזה יכול לחכות שבועיים לתור שנקבע לי להריון בסיכון?
גודל המיומה כרגע 8 ס"מ, עלתה מגודל של 6.5 בתחילת ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מי הגורם שאמור לברר זאת? - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר01/12/2014עדיפות לרופא שמבצע אולטראסאונד כי בדרך כלל המכשור שלו טוב יותר. בהחלט ניתן להמתין שבועיים. בכל מקרה כעת יש לחכות ואין משהו ספציפי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)