מתחילה פרוטוקול קצר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מתחילה פרוטוקול קצר
    לי
    30/11/2014

שלום,
    בת 41 ילד בן 3 אחרי טיפולי ivf. מתחילה טיפול בפרוטוקול קצר והייתי רוצה לדעת מה אחוזי ההצלחה בגיל שלי להצליח להקלט וללדת תינוק בריא מטיפול? הבעיה שלי היא מכנית ובטיפולים בעבר הושגו הרבה הריונות ומנגד הרבה פעמים שהפסיק דופק בשבועות ראשונים בלי לדעת מה הסיבה.
    מפחדת שלא הולכת לאכזבה בתקווה שכן אפשרי להשיג היריון תקין....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה פרוטוקול קצר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה פרוטוקול קצר - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    30/11/2014

הסיכוי הוא פחות מ-10% אך כמובן תלוי באיכות הביציות והעוברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונליות

לי
    01/12/2014

עשיתי בדיקות לפני התחלת ivf רציתי לדעת מה מצבי
    E2 392
    PROGESTERON 5
    LH 16.20
    FSH 7.10
    את הבדיקות עשיתי כדי לבדוק מצב הורמונלי אם אנני טועה ביום השלישי למחזור כפי שנהוג.
    אשמח לשמוע חוות דעת ולדעת אפ יש סיכוי טוב להרות דרך טיפול כאשר מצב הזרע תקין וחזק.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונליות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/12/2014

הרזרבה השחלתית שלך תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

לי
    02/12/2014

שלום, אם הרזרבה השחלתית שלי תקינה והזרע תקין זה אומר שהסיכוי להפיק היריון בהפריה גבוה יותר מ 10% ??? אני פשוט כל כך רוצה להצליח אבל אחרי ששמעתי שהאחוזים נמוכים בגיל 41 ועומדים על 10% זה קצת עושה רע בנשמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/12/2014

הסיכוי הוא סיכוי ממוצע לגיל. ניתן יהיה לומר מעט יותר כאשר תדעי כמה ביציות נשאבו לך, כמה הופרו ובאיזה איכות העוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו