בדיקה גנטית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקה גנטית
    שירה
    01/12/2014

לפני כחודשיים עשיתי בדיקות גנטיות אצל אחות פוריות..הבנתי שאת התשובה אני אמורה לקבל בדואר מבית החולים בלינסון.
    בסוף חודש דצמבר אני אמורה לעשות הפריה חוץ גופית .
    לאחר שעבר זמן ולא קיבלתי תשובה מכתב מבלינסון יצרתי עימם קשר..נוכחתי לדעת כי אני לא רשומה בכלל במחשב ולא התקבלה שום בדיקה גנטית שלי
    ..התקשרתי בלחץ למרפאת האחיות שלי ולצערי האחות התבלבלה בין הבדיקות ובמקום לבצע בדיקת גנטיקה היא ביצעה בדיקה אחרת..לאחר הבכי והתיסכול על רשלנות האחות מה אתם ממליצים לי לעשות לגבי ההפריה שאמורה להתבצע בסוף החודש,
    לעשות הפרייה ללא הבדיקה הגנטית או שמה אני חייבת לעשות בדיקה גנטית ולהמתין שוב פעם חודש ורק בעוד כחודשיים לעשות הפריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה גנטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה גנטית - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    01/12/2014

הכי כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שלך ובמקביל לבצע שוב את הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירה
    01/12/2014

תודה על התשובה המהירה, לאחר התייעצות עם הרופא עוד יותר נכנסתי לתסביך..כיוון שהוא אמר לי שאפשר לעשות הפרייה אך אצטרך לחתום שאני מאשרת לבצע את הטיפול ללא בדיקות גנטיות.
    עכשיו אני לא יודעת מה לעשות..האם לקחת סיכון?
    אחרי ששואבים את הביציות אפשר לבדוק האם הם תקינות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/12/2014

הערך המוסף של הבדיקות שלך הוא למקרה שאת ובעלך נשאים של אותה מחלה כדי לבצע אביון טרום השרשתי או בדיקת מי שפיר בהמשך,הסיכוי לכך אינו גבוה,ולכן עלייך לשקלל זאת מול דחיית הטיפול-בסיכומו של דבר מוטלת עלייך חובת ההחלטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו