ממש מיואשת..

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ממש מיואשת..
    חסוי
    01/12/2014

אני בשבוע 7 וכמה ימים הריון מהפריה. לפני כמה ימים עשיתי אולטרסאונד ונצפה דופק ועובר ברוך השם. כבר שבוע בערך יש לי כאבי בטן שמתחזקים זה כאילו קילקול קיבה כזה או הרגשה שהבטן מתהפכת ויש לי בחילות במשך רוב היום.הלכתי מוקדם למכון בריאות האישה הפנן אותי למיון בגלל שאין רופא שם. אני מעדיפה לחכות למחר בבוקר מאשר ללכת למיון. אני כל כך מפחדת שחס וחלילה קורה משו שם לעובר. האם יכול להיות שיקרה משו רע חס וחלילה? האם נתקלתם פעם במקרה כזה שנסתיים בהריון תקין? אני מציינת שהכאבי בטן התחילו עוד כבר מההחזרה אבל בשבוע האחרון קצת התחזקו זה כאילו כאבים בקיבה ממש.ואין לי דימומים או הכתמות ברוך השם. אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש מיואשת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש מיואשת.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/12/2014

מתקבל הרושם שכל הממצאים הקליניים שאת חשה הינם פיסיולוגים ומאפיינים את שלבי ההיריון הראשוניים,יתכן שהחרדות שלך מעצימות את תחושות הכאב שאת חשה בעקבות תגובת הרחם להיריון המתפתח בתוכו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתי אצל רופא

חסוי
    02/12/2014

במרכז בריאות האישה הוא עשה אולטראסונד ואמר שזה הריון תקין והכאבים יחלפו. הכאבי בטן ממש משפיעים על חיי היום יום שלי והוא לא המליץ לי על משו שיכול להקל על הכאבים. האם מנסיונך הרב יודע אם יש משו שיכול להקל על הכאבי בטן? אשמח לתשובה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתי אצל רופא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/12/2014

בשלב זה לא הייתי ממליץ שתקחי תרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה שחייבת תשובה בבקשה

חסוי
    02/12/2014

אם עד עכשיו ברוך השם אני שבוע 7+5 ושלוש פעמים עשיתי אולטרסאונד בשבוע וחצי האחרונים ובכולם נצפה דופק ועובר והגודל היה מתאים לשבוע שאני נמצאת ונאמר לי היום ששוב יש דופק תקין ושההריון ברוך השם תקין. מה הסיכוי שההריון ימשיך תקין ויישאר דופק תקין ושהכל יהיה בסדר? אני כל הזמן מוטרדת כי זה אחרי 3 שנים של טיפולים ונכנסתי הפעם מהפריה. יש לי עוד 3 שבועות וחצי שקיפות עורפית ועד אז לא אבדק שוב. מה הסיכוי שהכל יהיה בסדר עד אז אם עכשיו הכל תקין ברוך השם? קראתי הרבה דברים שהלחיצו אותי בגלל זה אני שואלת. ואם הגיל משנה אז אני ובעלי בני 26. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה שחייבת תשובה בבקשה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/12/2014

סיכויים טובים מאוד שההריון ימשיך תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה בסדר..

חסוי
    02/12/2014

שלא אבדק עכשיו אלא רק עוד שלוש שבועות וחצי עד השקיפות עורפית? עשיתי מרוב הלחץ שלי כבר 3 בדיקות שבכולן ברוך השם נראה דופק תקין. אני מנסה להיות כמה שיותר רגועה אבל לצערי לא מצליחה. אז האם לדעתכם המקצועית זה בסדר שלא אבדק עד סוף החודש שזה השקיפות העורפית? אולטרסאונד אחרון עשיתי היום והכל היה תקין ברוך השם. תודה רבה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו בבקשה

חסוי
    03/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/12/2014

בהחלט טווח זמן סביר עד לביקורת הבאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו