מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממש מיואשת..חסוי01/12/2014
אני בשבוע 7 וכמה ימים הריון מהפריה. לפני כמה ימים עשיתי אולטרסאונד ונצפה דופק ועובר ברוך השם. כבר שבוע בערך יש לי כאבי בטן שמתחזקים זה כאילו קילקול קיבה כזה או הרגשה שהבטן מתהפכת ויש לי בחילות במשך רוב היום.הלכתי מוקדם למכון בריאות האישה הפנן אותי למיון בגלל שאין רופא שם. אני מעדיפה לחכות למחר בבוקר מאשר ללכת למיון. אני כל כך מפחדת שחס וחלילה קורה משו שם לעובר. האם יכול להיות שיקרה משו רע חס וחלילה? האם נתקלתם פעם במקרה כזה שנסתיים בהריון תקין? אני מציינת שהכאבי בטן התחילו עוד כבר מההחזרה אבל בשבוע האחרון קצת התחזקו זה כאילו כאבים בקיבה ממש.ואין לי דימומים או הכתמות ברוך השם. אשמח לשמוע את דעתכם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממש מיואשת.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2014מתקבל הרושם שכל הממצאים הקליניים שאת חשה הינם פיסיולוגים ומאפיינים את שלבי ההיריון הראשוניים,יתכן שהחרדות שלך מעצימות את תחושות הכאב שאת חשה בעקבות תגובת הרחם להיריון המתפתח בתוכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתי אצל רופא
חסוי02/12/2014במרכז בריאות האישה הוא עשה אולטראסונד ואמר שזה הריון תקין והכאבים יחלפו. הכאבי בטן ממש משפיעים על חיי היום יום שלי והוא לא המליץ לי על משו שיכול להקל על הכאבים. האם מנסיונך הרב יודע אם יש משו שיכול להקל על הכאבי בטן? אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היתי אצל רופא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2014בשלב זה לא הייתי ממליץ שתקחי תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה שחייבת תשובה בבקשה
חסוי02/12/2014אם עד עכשיו ברוך השם אני שבוע 7+5 ושלוש פעמים עשיתי אולטרסאונד בשבוע וחצי האחרונים ובכולם נצפה דופק ועובר והגודל היה מתאים לשבוע שאני נמצאת ונאמר לי היום ששוב יש דופק תקין ושההריון ברוך השם תקין. מה הסיכוי שההריון ימשיך תקין ויישאר דופק תקין ושהכל יהיה בסדר? אני כל הזמן מוטרדת כי זה אחרי 3 שנים של טיפולים ונכנסתי הפעם מהפריה. יש לי עוד 3 שבועות וחצי שקיפות עורפית ועד אז לא אבדק שוב. מה הסיכוי שהכל יהיה בסדר עד אז אם עכשיו הכל תקין ברוך השם? קראתי הרבה דברים שהלחיצו אותי בגלל זה אני שואלת. ואם הגיל משנה אז אני ובעלי בני 26. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה שחייבת תשובה בבקשה - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר02/12/2014סיכויים טובים מאוד שההריון ימשיך תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה בסדר..
חסוי02/12/2014שלא אבדק עכשיו אלא רק עוד שלוש שבועות וחצי עד השקיפות עורפית? עשיתי מרוב הלחץ שלי כבר 3 בדיקות שבכולן ברוך השם נראה דופק תקין. אני מנסה להיות כמה שיותר רגועה אבל לצערי לא מצליחה. אז האם לדעתכם המקצועית זה בסדר שלא אבדק עד סוף החודש שזה השקיפות העורפית? אולטרסאונד אחרון עשיתי היום והכל היה תקין ברוך השם. תודה רבה על הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
חסוי03/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תענו בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2014בהחלט טווח זמן סביר עד לביקורת הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)