בבקשה תשובה דחופה - החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה דחופה - החזרה
    הילה
    01/12/2014

שלום,
    מיד לאחר החזרת עובר הזרקתי אוביטרל.
    כל מי שסיפרתי לה על כך ובעניינים הופתעה.
    אני תוהה אם נכון היה להזריק כי נאמר לי להגיע עם האוביטרל להחזרה אבל הוראת האחות לא הייתה ברורה ואני חוששת שאולי הבנתי לא נכון (בדיעבד עולה החשש בגלל התגובות) ושמא עשיתי נזק להחזרה ): אני לחוצה מזה וגם זה לא תורם לשום דבר. אנא תשובה בעניין בהקדם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תשובה דחופה - החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל כתמיכה

אור
    02/12/2014

אני מזריקה אוביטרל ביום ההחזרה(חצי מזרק) ועוד 3 פעמים אחרי זה האוביטרל משמש לתמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אור

הילה
    02/12/2014

תודה אור על תגובתך. אני רגועה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה דחופה - החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/12/2014

הטיפול מקובל ומטיב עם התמיכה בהפעלת הגופיפים הצהובים להפרשת הורמוני המין באופן אנדוגני-ההמלצה של הרופא שלך מצויינת בתנאי שלא היתה לך תגובת יתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו