שבוע אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע אחרי החזרה
    מקווה
    07/12/2014

שלום. ב 1.12 ביום שני לפני שבוע פחות יום נעשתה החזרת עובר. עד אתמול היו לי תחושות מורגשות באזור בטן תחתונה, מידי פעם התכווצויות, עייפות וחולשה ברגליים תחושת אין כוח כללית. אבל מאתמול בבוקר הכל נפסק בבת אחת אני מרגישה טוב ללא מיחושים בלי תופעות לוואי ועד לרגע זה ערנית למדי. השינוי הזה מטריד אותי והתחושה שהגוף "חוזר לשגרה" מעלה בי חשש שהעובר לא השתרש. ביום ההחזרה הזרקתי אוביטרל שלם. אני בתמיכת אנדומטרין שלוש פעמים ביום מיום ההחזרה. ממשיכה לקחת חומצה פולית ולוקחת על דעת עצמי פרוביוטיקה פעם ביום. השאלה אם יכול להיות מצב שעובר משתרש אך הגוף לא מגיב לזה? האם ייתכן שדווקא לפני השרשה יהיו תופעות ברורות ואי נוחות בגוף אך לאחריה לא? או שפשוט הניסיון לא צלח? ואם מדובר רק בשינוי תגובות הורמנליות אז אולי צריך תמיכה יותר חזקה? איך ניתן לדעת? אודה לתשובת רופא וכמובן לתגובתכן בנות יקרות שאולי חוו תופעה דומה ויכולות לעזור לי להבין. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע אחרי החזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/12/2014

אין לתופעות שתארת קשר להצלחה.
    יש כל מיני שינויים אינדיבידואליים לטיפול התרופתי.
    את צריכה להתאזר בסבלנות עד לבדיקת הדם.
    לאחר החזרת עובר אין סימנים להשתרשות ואין תופעות לואי להשתרשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך פרופסור בידר על תשובתך

מקווה
    07/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו